Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 02 02

Rimas Kurtinaitis širsta ant Eurolygos: „Jie verčia mus laukti“

Rimo Kurtinaičio „Chimki“ negali džiaugtis tokiu statusu, kokį turi Kauno „Žalgiris“. Lietuvos čempionai ir dar devyni klubai jau yra užtikrinti dėl dalyvavimo kito sezono Eurolygoje. Maskvos regiono klubas neslepia susierzinimo, kad Eurolyga jiems nepasiūlė nuolatinės vietos turnyre.
2015 m. Rimas Kurtinaitis ir Jordi Bertomeu
Rimas Kurtinaitis ir Jordi Bertomeu / „Scanpix“/„RIA Novosti“ nuotr.

„Chimki“ treneris naujame interviu Rusijos naujienų svetainei „Championat“ teigė, kad derybos su Eurolyga trunka pernelyg ilgai. Tačiau R.Kurtinaitis tikino, kad tai nepastūmės klubo į FIBA rankas.

Eurolyga ir FIBA konkuruoja dėl geriausių klubų dėmesio. Anot R.Kurtinaičio, visgi stipriausi klubai varžosi Eurolygoje, todėl ten nori būti ir „Chimki“.

„Turiu pripažinti, kad viskas užtrunka labai ilgai. Mūsų direktorius tiesiai paklausė Eurolygos vadovo Jordi Bertomeu, kiek dar mes turime laimėti Europos taurių, kad turėtume nuolatinę vietą Eurolygoje. Jau daug metų jie verčia mus laukti“, – piktinosi treneris.

R.Kurtinaitis tikisi, kad organizatorius įtikintų geras komandos pasirodymas šiame sezone: „Jei pateksime į kitą etapą ar finalinį ketvertą, galbūt tai juos įtikins. Tačiau net ir pats geriausias pasirodymas mums nieko negarantuoja.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius