Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 27

Rusams „Žalgiris“ – ne varžovas

Kauno „Žalgiris“ galingai „Top 16“ link riedančiam Krasnodaro „Lokomotiv“ – ne varžovas. Taip skelbia Rusijos žiniasklaida, neabejojanti Krasnodaro krepšininkų pergale penktadienio vakarą. Žalgiriečių trečioji vieta Eurolygos C grupėje jų neįtikino – esą nugalėti tik grupės autsaideriai.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.
Penktadienis | Krasnodaro „Lokomotiv“ – Kauno „Žalgiris“ | 17:45 | Krasnodaras

„Kaune žalgiriečiai turėjo gerą progą laimėti, bet „Lokomotiv“ pabaigoje sužaidė šiek tiek geriau ir laimėjo. Po šių rungtynių „Lokomotiv“ laikė CSKA, „Panathinaikos“, „Barcelona“ egzaminus ir dar labiau sustiprėjo. Krasnodaro krepšininkai yra aiškūs favoritai ir turėtų užtikrintai laimėti“, – įsitikinę „Sport Place“.

„Sport-Place“ iš „Žalgirio“ išskyrė vietinius žaidėjus – Mantą Kalnietį, Paulių Jankūną, Robertą Javtoką, Renaldą Seibutį ir Edgarą Ulanovą. Taip pat – žalgiriečių gynybą.

Tačiau tai neįtikina rusų. Anot jų, „Žalgirio“ dantys per silpni perkąsti graikų trenerio Giorgos Bartzoko subrandintą riešutą: „Šis sezonas rodo, kad „Lokomotiv“ yra vieni favoritų. Genialusis treneris Giorgos Bartzokas, atrodo, rado bendrą kalbą su žaidėjais. Jo sistema veikia.“

„Žalgirio“ rezultatai nesužavėjo net oficialaus klubo tinklalapio.

„Žalgiris“ šį sezoną Eurolygoje nepateikė jokių pozityvių sensacijų. Kauniečiai laimėjo tik prieš tuos varžovus, kuriuos ir turėjo nugalėti. Vienintelės rungtynės, kurios nuskambėjo garsiau, buvo pralaimėjimas „Panathinaikos“ – Atėnuose „Žalgiris“ sudegė net 56:91“, – skaudų pralaimėjimą priminė „Lokomotiv“ puslapis.

„Lokomotiv“ klubo apžvalgininkų svarstymais, Ianas Vougioukas kol kas yra ryškiausia „Žalgirio“ žvaigždė.

„Centras“ yra antras visoje Eurolygoje pagal bendrą dvitaškių ir tritaškių pataikymo procentą (71 proc.), devintas – pagal baudas (90 roc.). I.Vougioukas yra rezultatyviausias „Žalgirio“ žaidėjas tiek Eurolygoje (vid. 12,7 tšk.), tiek LKL (11,5 tšk.).

Pirmosiose rungtynėse su „Lokomotiv“ graikas pelnė 20 taškų. Per penkis pastaruosius susitikimus jo taškų vidurkis siekė 14,8 taško.

VIDEO: Gintaro Krapiko komentaras oro uoste prieš varžybas su Krasnodaro „Lokomotiv“

Užmynė ant žaizdos

„Lokomotiv“ taip pat laukia M.Kalniečio sugrįžimo į Krasnodarą. Tiesa, jo aikštėje gali neišvysti. Dėl pakilusios temperatūros įžaidėjas gali praleisti rungtynes.

„Lažybininkai akivaizdžiai nuvertina „Žalgirį“. Nors gerai ginasi, žalgiriečiai turėjo didelių problemų su „Panathinaikos“ ir „Barcelona“. „Lokomotiv” turi gerą šansą pratęsti pergalingą pasirodymą Eurolygoje. Gera galimybė užsitikrinti vietą „Top 16” etape”, – teigia „Vpro Sport“.

Į kitą etapą Krasnodaro ekipa pateks laimėjusi prieš žalgiriečius.

Vprognoze.ru baksnoja pirštais į triuškinantį „Žalgirio“ pralaimėjimą Atėnuose.

„Noriu jums paminėti rungtynes Atėnuose. Ten „Lokomotiv“ laimėjo 81:70. Ir ką? O „Žalgiris“ ten pralaimėjo net 56:91!. Žalgiriečiai Eurolygoje nugalėjo tik autsaiderius „Karšiyaka“ ir „Stelmet“. „Žalgirio“ šansai – labai maži“, – svarsto rusų žiniasklaida.

Orakulo prognozė
Orakulo prognozė 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius