-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 31

Rusų žiniasklaida: CSKA Kaune pateko į „piktojo genijaus“ plėšrūnams paspęstus spąstus

Šarūną Jasikevičių išvadino „piktuoju genijumi“, „Žalgirio“ sirgalius – mačo herojais, o CSKA klubą palygino su pagyvenusiu boksininku, kurį nokautuoti sunku, bet kuris pats didelio pavojaus nesukelia. Tokie atgarsiai nuvilnijo per Rusijos žiniasklaidą po „Žalgirio“ pergalės prieš Maskvos klubą Eurolygoje.
„Žalgiris“ – CSKA
„Žalgiris“ – CSKA / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Žalgiris“ jau buvo užsitikrinęs vietą atkrintamosiose ir galėjo ramia sąžine pakutenti nervus principiniam varžovui. Be to, „Žalgiriui“ dar reikia kovoti dėl geresnės vietos turnyro lentelėje, mat, nekalbant apie ypatingą lietuvių „meilę“ armiečiams, žaisti atkrintamosiose su CSKA nenori niekas“, – brūkštelėjo Championat.com apžvalgininkas Artiomas Komarovas.

„Stebuklingas komandinis „Žalgirio“ žaidimas, kuriame ypač išsiskyrė 11 rezultatyvių perdavimų atlikęs Kevinas Pangosas“, pasak jo, nutraukė šešių CSKA pergalių seriją Eurolygoje.

„Dmitris Itoudis tik pirmąjį kėlinį turėjo kantrybės kliautis starto penketo žaidėjais, o vėliau ėmė intensyviai rotuoti sudėtį – tai buvo vienintelė galimybė žingsniuoti koja kojon su šeimininkais“.

Willo Clyburno ir Nando De Colo blykstelėjimus A.Komarovas pavadino tik „vietinės reikšmės laimėjimais“, kurie nesustabdė „Žalgirio“.

Jis priminė, kad CSKA Kaune pralaimėjo antrus metus iš eilės, o Šarūną Jasikevičių pavadino „piktuoju CSKA genijumi“.

„CSKA pateko į plėšrūnams skirtus spąstus“, – skelbia Sport-express.ru, kurio apžvalgininkas Antonas Babošinas, kaip ir dauguma Rusijos sporto portalų, negalėjo neprisiminti senųjų „Žalgirio“ ir CSKA akistatų.

„Jei kas nors sugalvotų parašyti Rusijos krepšinio enciklopediją, joje CSKA kovoms su „Žalgiriu“ reiktų paskirti ne pastraipą, o visą skyrių“, – rungtynių aprašymą pradėjo A.Babošinas, priminęs, kad šių komandų „konfrontacijos dvasia“ neišnyko, nepaisant to, kad laikas daug ką keičia.

Jis pabrėžė, kad „Žalgiris“ yra Kauno pasididžiavimas, kad ažiotažas prieš rungtynes buvo milžiniškas ir bilietų likus kelioms dienoms jau nebuvo galima įsigyti.

„Iš anksto buvo aišku, kad CSKA laukia karštas priėmimas“, – rašo A.Babošinas.

„Perpildytos 15 tūkst. vietų tribūnos nuo pat pirmųjų minučių tapo pagrindiniu mačo herojumi. Jos audringai šventė kiekvieną šeimininkų metimą ir gerokai sulėtino armiečius, kurie per 10 minučių nepataikė nė vieno tritaškio ir padarė keletą erzinančių klaidų“.

Sport-express.ru apžvalgininkas atkreipė dėmesį, kad CSKA starto penkete pasirodė puikiai „Žalgirio“ areną pažįstantis Leo Westermannas, tačiau šis sprendimas „ženklių dividendų neatnešė“.

CSKA atrodė kaip pagyvenęs boksininkas – praleidęs smūgį po smūgio vis stovėjo ant kojų, tačiau suduoti atgal nepajėgė

„CSKA atrodė kaip pagyvenęs boksininkas – praleidęs smūgį po smūgio vis stovėjo ant kojų, tačiau suduoti atgal nepajėgė“, – reziumavo A.Babošinas.

Sovsport.ru „Žalgirį“ pavadino „didžiausiu sezono atradimu“ ir taip pat akcentavo sirgalių įtaką kauniečių žaidimui. „Ką reiškia sirgalių palaikymas „Žalgiriui“ CSKA puikiai žino dar nuo praėjusio amžiaus kovų“, – parašė Levas Tigajus.

„Sunku pasakyti, ar tai išties buvo didelis noras išvengti CSKA atkrintamosiose, ar kažkas kito, bet „Žalgiris“ žaidė tikrai puikiai. Plika akimi matėsi, kad pergalė jiems buvo reikalingesnė. Tai matėsi jų pagalboje vienas kitam gynyboje, kovoje dėl kamuolių ir visuose kituose aspektuose. Nenuostabu, kad darbiniai vidurio puolėjai Brandonas Daviesas ir Antanas Kavaliauskas kartu surinko 30 taškų“, – pastebėjo apžvalgininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius