Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 04 08

Š.Marčiulionis „Žalgirio“ nesmerkia – rezultatai bus tik grąžinus skolas

Kauno „Žalgirio“ komandai nepavyko įgyvendinti prieš sezoną keltų tikslų ir patekti tarp aštuonių geriausių Europos komandų. Nepavyko bent jau būti konkurencingais „Top 16“ etape. Tačiau vienas geriausių Lietuvos krepšininkų Šarūnas Marčiulionis nelinkęs kritikuoti Lietuvos čempionų žaidimo Europoje.
Šarūnas Marčiulionis
Šarūnas Marčiulionis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Į tai reiktų žiūrėti truputėlį iš aukščiau. Visi greitai pamiršo dideles „Žalgirio“ bėdas, dėl didelio kapšo skolų. Neišmatuojamų skolų. Ir kaip Paulius gražiai tą visą dalyką tvarko.

Ir puikiai visi žinom, kad kol neišsivalysi visko to, tol viskas gražiai neis. Žinome, kad reikia dar kokių trejų metų, kol viskas susibalansuos“, – savo mintimis dalijosi Š.Marčiulionis.

Prieš sezoną „Žalgiris“ galėjo pasigirti, kad savo gretose turi beveik pusę Lietuvos rinktinės žaidėjų, tačiau vienintelis Paulius Jankūnas pateisino lūkesčius. Bet ir čia Š.Marčiulionis turėjo aiškią savo nuomonę.

„Krepšininkai stengiasi, bėga, krenta, na nepataiko, tai nepataiko. Reikia būti atlaidesniems, – kalbėjo Š.Marčiulionis. – Nejaugi mes turime būti visą laiką pirmi. Man tai nesuvokiamas dalykas. Na gerai, nepasisekė. Čia juk sportas yra.

Bet „Žalgiris“ turi žiūrovą. Žmonėms yra kur nueiti, kasdienybei gali atsukti nugarą. Yra kuo pasidžiaugti. Tai yra fantastinis dalykas. Tikrai nesureikšminu [sezono rezultatų].“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius