Karštas vasaros pasiūlymas! Prenumerata visai vasarai tik - 1,49 Eur.
Išbandyti
2017 12 01

Šarūną Jasikevičių Tel Avive galėjo įsiutinti įžūlūs „Maccabi“ šnipai

Izraelio žiniasklaida skelbia priežastį, kodėl taip įpyko Šarūnas Jasikevičius per viešnagę Tel Avive, kur Kauno „Žalgirio“ krepšininkai ketvirtadienį pralaimėjo Eurolygos rungtynes „Maccabi“ klubui 74:81.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Buvusių bendražygių konfliktą galėjo nulemti „Maccabi“ trenerio Neveno Spahijos nešvarūs žaidimai prieš rungtynes su „Žalgiriu“.

one.co.il portalo teigimu, Š.Jasikevičius apkaltino N.Spahiją ir jo asistentą Talį Bursteiną, kad šių žvalgai įrašė „Žalgirio“ krepšininkų treniruotę Tel Avivo arenoje prieš mačą.

Įprastai paskutinėse pratybose šlifuojamos taktikos detalės, o „Maccabi“ treneriai galėjo jas sužinoti, gavę vaizdo įrašą iš „Žalgirio“ treniruotės, ir taip pakoreguoti savo žaidimo planą.

Esą todėl Š.Jasikevičius kėlė balsą ir kaltino varžovus sukčiavimu, nes toks šnipininkavimas iš tiesų prasilenkia su krepšinio etika.

Savo ruožtu, N.Spahija po rungtynių buvo užfiksuotas beliejantis priekaištus dėl Š.Jasikevičiaus emocijų Kauno „Žalgirio“ sporto direktoriui Robertui Javtokui.

„Negaliu patikėti, kad mano buvęs auklėtinis (Š.Jasikevičius) gali taip pasielgti. Man gėda ir pasakyk jam taip!“ – anot liudininkų, šaukė kroatas.

„Scanpix“/AP nuotr./Nevenas Spahija
„Scanpix“/AP nuotr./Nevenas Spahija

2005-2006 m. Vilniaus „Lietuvos rytą“ treniravęs N.Spahija yra vadovavęs ir Š.Jasikevičiui, kai pasikvietė jį rungtyniauti į Stambulo „Fenerbahče“ klubą 2011 metais.

Š.Jasikevičius taip pat buvo bendražygiu su dabartiniu „Maccabi“ trenerių štabo nariu T.Bursteinu, į kurio vestuves buvo pakviestas, kai pats žaidė Tel Avivo klube.

Po pralaimėtų rungtynių kalbėdamas su žurnalistais Š.Jasikevičius pats apie varžovų šunybes nieko nekalbėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Geriausia investicija – rūpinimasis savo sveikata
Reklama
Leiskite sau pasijusti geriau
Reklama
„Huawei Watch Fit 3“ – laikrodis, skatinantis pozityvius sveikatos įpročius
Reklama
Pekla ar gyvybės pradžia? Atskleidė, kaip kiekvienas grožio entuziastas gali prisidėti prie pelkių išsaugojimo
Užsisakykite
15min naujienlaiškius