Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 28

Su minimaliu tikslu į Kauną vykstančiam „Monaco“ – linksmas D-Mo perspėjimas

Vietą Eurolygos atkrintamosiose varžybose jau užsitikrinęs „Monaco“ klubas Eurolygos dvigubą savaitę pasitinka su tikslu išlaikyti gerą poziciją kovoje dėl namų aikštės pranašumo ketvirtfinalio serijoje. Pirmasis monakiečių laukiantis varžovas šią savaitę bus Kauno „Žalgirio“ klubas, o Nemuno saloje apsilankysiančios komandos strategas kelia minimalų tikslą savo ekipai.

20 pergalių per 30 rungtynių surinkęs „Monaco“ žengia pirmajame Eurolygos ketverte ir turi dvejų pergalių pranašumą prieš penktoje pozicijoje esančią Stambulo „Fenerbahče“, bet iki reguliariojo sezono finišo likus keturiems turams dar negali būti ramus dėl namų aikštės pranašumo ketvirtfinalyje.

„Esame pilnos sudėties, tai labai svarbu prieš dvigubą šios savaitės išvyką, – komentarą prieš rungtynes pradėjo „Monaco“ treneris Saša Obradovičius, kurio komanda vėliau dar žais Miunchene prieš „Bayern“. – Ši savaitė pareikalaus daug energijos iš mūsų. Bent viena pergalė išsaugotų mūsų šansus.

„Žalgiris“ yra viena komandų, prieš kurią žaisti sunkiausia, o karštoje „Žalgirio“ arenoje turėsime kontroliuoti savo emocijas. D-Mo sugrįš namo, kur pradėjo karjerą, kaip ir daugelis puikių žaidėjų, vilkėjusių „Žalgirio“ aprangą.“

Trenerio paminėtas Donatas Motiejūnas antrą sykį kaip varžovas sugrįš į Kauną ir žais prieš „Žalgirį“.

Praėjusį sezoną jo vizitas gimtajame mieste nebuvo išskirtinis – D-Mo pelnė 7 taškus ir atkovojo 2 kamuolius. Tiesa, jo komanda iškovojo pergalę per pratęsimą 107:98.

„Pasimėgaukite saule paskutinį kartą. Ten, kur mes keliaujame, saulės nebūna“, – lipdamas į lėktuvą komandos draugus su šypsena įspėjo D.Motiejūnas.

Jis šį sezoną per rungtynes vidutiniškai pelno po 8,8 taško ir sugriebia po 3,7 kamuolio.

„Žalgirio“ ir „Monaco“ rungtynės trečiadienį prasidės ankstesniu laiku nei įprastinis kauniečių namų susitikimas – 19 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius