Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 30

„urBONUSas“: M.Kuzminskas – apie krepšininkų buitį, A.Gudaitį NBA ir savo ateitį Milane

Kokius automobilius vairuoja Milano „Olimpia“ žaidėjai? Ar klubo savininkas iš madų pasaulio Giorgio Armani išmano krepšinį? Kokių pranašumų prieš NBA turi Eurolyga? Ar Artūrą Gudaitį ir Mindaugą Kuzminską matysime NBA? Šiuos ir kitus buitinius dalykus krepšinio podkaste „urBONUSas“ aptarė Mindaugas Kuzminskas.
M.Kuzminskas krepšinio podkaste „urBONUSas“
M.Kuzminskas krepšinio podkaste „urBONUSas“ / 15min nuotr.

Krepšinio podkastas „urBONUSas“ lankėsi pas M.Kuzminską, kuris su dauguma „Olimpia“ žaidėjų gyvena viename komplekse.

Pokalbio metu 29 metų 205 cm ūgio puolėjas atskleis, kodėl su dauguma komandos draugų negyvena Artūras Gudaitis.

Pastarajam, beje, M.Kuzminskas davė savo patarimą dėl NBA. „Cleveland Cavaliers“ priklausantis centras domina NBA ekipą ir gali būti iškviestas už Atlanto.

Pats vasarą laisvuoju agentu tapsiąs M.Kuzminskas turi svarbių kriterijų, pagal kuriuos rinksis savo karjeros tęsinį.

Neatmetama, kad tai bus tas pats Milano klubas.

Mindaugas Kuzminskas krepšinio podkaste „urBONUSas“ apie: NBA lygio organizaciją Milane (1:10); NBA krepšininkų keliones metro (7:20); kodėl A.Gudaitis gyvena atskirai nuo Milano žaidėjų (11:50); Giorgio Armani ryšį su krepšiniu (15:30); nematomą NBA buitį (18:45); kodėl žaisti NBA paprasčiau nei Eurolygoje (22:20); nervingumą aikštėje (27:30); A.Gudaičio galimybes žaisti NBA (33:30); sugrįžimą į Kauną (39:00); galimybes pačiam grįžti į NBA (42:30); ateitį Milane (49:30).

Podkasto „urBONUSas“ ieškokite portale 15min ir 24sek, platformose „Podbean“, „SoundCloud“, „Spotify“.

Be to, 15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą išskirtinai tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„15min Klausyk“ programėlė
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./„15min Klausyk“ programėlė

Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai galės padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Klausykite „urBONUSo“ kiekvieną savaitę. Šiame krepšinio podkaste girdėsite išsamius žurnalisto Donato Urbono pokalbius su savo sričių profesionalais, artimiau susipažinsite su spalvingomis krepšinio asmenybėmis ir jų darbo užkulisiais, klausysite diskusijas apie aktualiausius įvykius krepšinio pasaulyje.

Podkastai Lietuvoje yra dar neišplėtotas medijų žanras, tačiau pasaulyje jie yra labai populiarūs – vien JAV jų mažiausiai kartą per mėnesį klausosi 67 milijonai žmonių.

15min pristatė pirmąją mobiliąją programėlę Lietuvoje, skirtą išskirtinai tik lietuviškam informaciniam ir pramoginiam audioturiniui. Programėlę 15min Klausyk jau galima nemokamai parsisiųsti iš „Google Play“ ir „App Store“ parduotuvių. Norintys pasiklausyti įdomiausių 15min straipsnių, dienos naujienų ar podkastų, vadinamųjų tinklalaidžių, savo kompiuteriuose tai galės padaryti įvedę adresą www.15min.lt/klausyk.

Portale 15min galite klausyti ir podkasto apie futbolą – „Skrieja kamuolys“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius