Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 12

Žaisti į Kauną su „Žalgiriu“ neatvyko, dabar iškovojo pergalę 61 tašku

Belgrado „Crvena zvezda“ praėjusią savaitę neatskrido į Eurolygos rungtynes Kaune dėl koronaviruso atvejų klube. Tačiau dabar Serbijos komanda galingai pradėjo Radivojaus Koračo taurės turnyrą Novi Sade.
Dejanas Radonjičius
Dejanas Radonjičius / Euroleague via Getty nuotr.

Serbijos taurės varžybų ketvirtfinalyje „Crvena zvezda“ ketvirtadienį 108:47 sutriuškino Kragujevaco „Radnički“ ekipą ir pateko į turnyro pusfinalį.

„Turime problemų, kaip ir per pastarąsias dešimt dienų, kurios paliko reikšmingą antspaudą šiuo periodu, nes be psichologinės įtampos kasdien testuojantis ir laukiant rezultatų, mes patyrėme nuostolių – atvykome be daugelio pagrindinių žaidėjų, – sakė „Crvena zvezda“ treneris Dejanas Radonjičius. – Mums svarbiausia žaisti. Pirmiausia, kad žaidėjai būtų sveiki. Likę krepšininkai dirbo labai sunkiai, nepaisant to, kad trūksta dalies žaidėjų.“

Ketvirtadienį prie pergalės daugiausia prisidėjo Branko Lazičius (17 taškų), Ognjenas Dobričius (16), Jordanas Lloydas (11).

11 taškų pelnė Johnny O'Bryantas, žaidęs po dviejų savaičių diskvalifikacijos, kurią amerikiečiui buvo paskyręs pats Belgrado klubas – po vidinio konflikto gaudė gandai, kad vieno komandos lyderių komandoje nebeliks.

Į turnyrą Novi Sade, kur su finalu reikėtų sužaisti tris mačus per 4 dienas, „Crvena zvezda“ atsivežė 12 žaidėjų, pasipildę keliais jaunais krepšininkais.

Dėl COVID-19 nerungtyniauja penki legionieriai: Corey Waldenas, Langstonas Hallas, Landry Nnoko, Duopas Reathas ir Quino Colomas.

„Tokioje padėtyje sveikata yra svarbiausia. Mes atvykome į Novi Sadą nežinodami, kokia sudėtimi pabaigsime Radivojaus Koračo taurės turnyrą“, – sakė D.Radonjičius.

Sebijos taurės varžybų pusfinalyje „Crvena zvezda“ susitiks su Belgrado „Partizan“.

Praėjusį ketvirtadienį Kaune turėjęs vykti Eurolygos mačas yra perkeltas į vasario 23 dieną.

Iki tol „Žalgiris“ irgi bandys iškovoti pirmąjį sezono trofėjų – savaitgalį vyks Karaliaus Mindaugo taurės turnyras.

Į Eurolygą kauniečiai grįš kitą savaitę, kai vasario 18 dieną, ketvirtadienį, teks išvykoje kautis su Šarūno Jasikevičiaus treniruojama turnyro lydere „Barcelona“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius