Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 02

„Žalgirio“ ir „Alba“ mačą Eurolygoje nukonkuravo motociklų šou Berlyno arenoje

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai kaip niekad anksti kraunasi sportinę aprangą vykti žaisti Eurolygos rungtynių. Jau antradienį kauniečiai po nesėkmingo savaitgalio, kai LKL čempionate antrą kartą iš eilės pralaimėjo Klaipėdos „Neptūnui 86:90, iš Vilniaus oro uosto skris į Berlyną, kur trečiadienį žais Eurolygos „Top 16“ etapo dvikovą su vietos „Alba“ krepšininkais.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Prisijunkite prie daugiau kaip 11 tūkst. sporto mėgėjų – tapkite 15min.lt sporto grupės nariu „Facebook“ tinkle. Spauskite LIKE.

Tai itin neįprasta diena Eurolygos mačui – dvikovos žaidžiamos ketvirtadieniais ir penktadieniais. Tačiau Berlyno O2 arenoje šią savaitę ir būtent šiomis dienomis vyks kitas sportinis renginys – pasaulio motokroso taurės etapas ir MX šuolių su motociklais šou „Šuolių naktis“.

Motociklų šou buvo planuotas prieš pusmetį, tad Lietuvos ir Vokietijos krepšinio komandoms, prieš Naujuosius metus patekusioms į Eurolygos „Top 16“ etapą, teko sutikti su data, kurią savotiškai padiktavo šou organizatoriai.

Eurolygos rungtynės O2 arenoje trečiadienį vyks 21 val. 10 min. Lietuvos laiku, bilietai į rungtynes kainuoja nuo 15,70 iki 50 eurų. Tuo tarpu į „Šuolių naktį“ bilietai kainuos nuo 38 iki 100 eurų.

Eurolygos „Top 16“ etapo E grupėje „Alba“ ir „Žalgiris“ po 8 mačų turi po 3 laimėjimus ir dalijasi penkta-šešta vietomis. Abiems komandoms pergalė yra būtina kaip oras, jei klubai dar galvoja kabintis už 4-osios pozicijos, kuri garantuoja kelialapį į atkrintamuosius mačus. Joje esantis Atėnų „Panathinaikos“ yra laimėjęs 5 kartus.

Pirmoje šių komandų akistatoje sausio 9 dieną Kaune žalgiriečiai įveikė Vokietijos atstovus 75:62.

„Abi komandos parodys viską, ką gali – juk tik laimėtojas dar turės šansą pakovoti dėl kelialapio į atkrintamuosius Eurolygos mačus, – kalbėjo „Alba“ treneris Saša Obradovičius. – Kauniečiai šį sezoną Eurolygoje jau garsiai priskaldė malkų, tad su šia komanda yra labai sunku kautis. Ji žaidžia lėtą krepšinį, o pirmoje dvikovoje Lietuvos klubas buvo stipresnis morališkai. Nors dėl traumų šįkart negalės žaisti keli mūsų ekipos žaidėjai, tikiuosi, kad mums pasiseks valdyti situaciją tiek vienoje, tiek kitoje aikštės pusėje ir mes būsime pajėgesni visas tas 40 minučių“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius