Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 03

„Žalgirio“ treneris Ilias Zouras: „Padarėme daug vaikiškų klaidų“

Trečią nesėkmę iš eilės Eurolygos „Top-16“ etape patyrusios Kauno „Žalgirio“ komandos vyriausiasis treneris Ilias Zourosas apgailestavo, kad nepavyko iškovoti pergalės tokiose atkakliose rungtynėse, ir išreiškė susižavėjimą atmosfera „Sinan Erdem“ arenoje.
Eurolyga: „Žalgirio“ ir „Olympiacos“ rungtynių akimirkos
„Žalgirio“ strategas Ilias Zouras / 15min.lt/Eriko Ovčarenko nuotr.

Kaip jau rašėme, „Žalgiris“ trečiadienį svečiuose 72:80 nusileido Stambulo „Fenerbahce“ (Turkija) ir liko H grupės dugne.

„Sveikinimai „Fenerbahce“ komandai. Šį sezoną jie žaidžia labai gerai ir tai yra raktas į jų sėkmę. Atmosfera „Sinan Erdem“ arenoje taip pat buvo nuostabi ir jauki visiems. Buvome visai netoli pergalės, tačiau padarėme daug vaikiškų klaidų. Ypač paskutiniame ketvirtyje. Antroje rungtynių dalyje praradome koncentraciją. Varžovai labai gerai pasinaudojo mūsų klaidomis ir iškovojo pergalę.

Dabar stengsimės laimėti vietos čempionate, o tada bandysime namuose atsirevanšuoti „Fenerbahce“ komandai“, – teigė „Žalgirio“ ekipos strategas.

Klaidas lemiamame ketvirtyje išskyrė ir žaidžiantysis Kauno komandos treneris Marcusas Brownas, pats ketvirtame kėlinyje penkis kartus iš eilės suklydęs gynyboje ir puolime.

„Tris kėlinius žaidėme tikrai neblogai, tačiau lemiamame ketvirtyje padarėme nedovanotinų klaidų. Paskutinio kėlinio viduryje praradome žaidimo kontrolę, o varžovai tuo pasinaudojo. Kad ir kaip būtų, padarėme viską, kad nugalėtume“, – tikino Kauno ekipoje rungtyniaujantis amerikietis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius