Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2022 03 30

Dar vienas lietuvis Italijoje? M.Kuzminskas gali tapti T.Dimšos bendraklubiu

Rusiją palikę Adas Juškevičius ir Artūras Gudaitis nutūpė Italijos lygoje, o jų pėdomis gali pasekti ir Mindaugas Kuzminskas.
Mindaugas Kuzminskas
Mindaugas Kuzminskas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„La Tribuna“ informuoja, kad 32-ejų vilnietis yra arti susitarimo su Trevizo „Nutribullet“ komanda, kurioje žaidžia ir Tomas Dimša.

Teigiama, kad Trevizo klubas vietą lietuviui atlaisvintų atleisdamas amerikietį Henry Simsą.

Jei susitars su Italijos komanda, M.Kuzminską į šią šalį sugrįš po trejų metų pertraukos. 2018-2019 m. jis žaidė Milano „Olimpia“ gretose.

Šį sezoną lietuvis pradėjo Sankt Peterburgo „Zenit“ komandoje, bet, kaip ir kiti lietuviai, paliko Rusiją šiai šaliai pradėjus karą Ukrainoje.

Prieš kelias savaites buvo pranešama, kad M.Kuzminskas derasi ir su kita Italijos komanda Brešos „Germani“, bet galiausiai derybos sužlugo dėl Kuzios galiojančio kontrakto su „Zenit“.

Jei pasirašys sutartį su „Nutribullet“, M.Kuzminskas taps jau trečiuoju iš Rusijos į Italiją persikėlusiu lietuviu. Anksčiau Adas Juškevičius iš Permės „Parma“ persikėlė į Kremonos „Vanoli“, o antradienį su M.Kuzminskui Sankt Peterburge rungtyniavęs Artūras Gudaitis pasirašė sutartį su Neapolio „GeVi“ komanda.

205 cm ūgio M.Kuzminskas šį sezoną Eurolygoje vidutiniškai rinko po 5 taškus ir 2 atkovotus kamuolius per 12,5 minutės aikštėje.

Trevizo ekipa su 9 pergalėmis ir 13 pralaimėjimų Italijos „Lega A“ čempionate rikiuojasi 12-oje vietoje tarp 16 ekipų. „Nutribullet“ baigė pasirodymą ir FIBA Čempionų lygoje, kur „Top 16“ etape pralaimėjo visus šešis susitikimus ir užėmė paskutinę vietą J grupėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius