Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 27

Į ACB lygos pusfinalį neprasibrovęs P.Laso: „Jausmai saldžiai kartūs“

Madrido „Real“ klubas buvo eliminuotas iš kovos dėl Ispanijos čempionų titulo ir nepasiekė net pusfinalio pirmą kartą per 12 metų. „Karališkosios“ komandos treneris Pablo Laso sako, kad jausmas – dvejopas.
Pablo Laso
Pablo Laso / nuotr. „Getty Images“/euroleague.net

„Turnyro šūkis buvo „grįžtame, kad laimėtume“, ar ne? Na, mes grįžome, tačiau, žinome, nelaimėjome, – P.Laso sakė AS. – Nesu patenkintas tuo, kaip žaidėme turnyre, būčiau norėjęs laimėti. Kaip ir visos komandos čia.

Mes laimėjome Supertaurę ir taurę, likome antri ACB lentelėje ir Eurolygoje. Turime įvertinti viską, ne tik šį turnyrą, kuris žinojome, kad bus sunkus ir kitoks. Iki kovo 12-sios žaidėme subalansuotai. Ir tas balansas buvo puikus.

Tuomet prastai pasirodėme šiame turnyre ir nesame laimingi. Pasveikinau vaikinus prieš rungtynes už viso sezono darbą, išvykstame su karčiai saldžiais jausmais.“

Pasveikinau vaikinus prieš rungtynes

„Real“ atnaujinto sezono turnyrą baigė pergale, tačiau vilčių patekti į pusfinalį jau nebebuvo.

„Norėjome užbaigti turnyrą pergale. Saragosos komanda turi gerus žaidėjus, žinojome, kad mums sukurs sunkumų. Nebuvo lengvos rungtynės nei vienai komandai, tačiau išlikome rimti ir padarėme tai, ką turėjome. Esu laimingas dėl pergalės, dėl mentaliteto, dėl pastangų. Tai buvo penktos rungtynės per devynias dienas“, – užbaigė P.Laso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius