Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 18

Iš Maskvos į Atėnus persikėlęs M.Grigonis: „Buvo daug galvos skausmo“

Marius Grigonis pradeda naują karjeros etapą. Ketvirtadienį lietuvis oficialiai tapo Atėnų „Panathinaikos“ žaidėju bei tikino, kad jam didelė garbė prisijungti prie tokias gilias tradicijas turinčios ekipos.
Marius Grigonis ir kiti Lietuvos krepšininkai Bulgarijoje.
Marius Grigonis ir kiti Lietuvos krepšininkai Bulgarijoje. / FIBA nuotr.

„Laimei šis sandoris pagaliau yra baigtas ir aš galiu būti ramus. Jaučiuosi labai gerai, nes dabar esu „Panathinaikos“ žaidėjas. Visa Europa žino, kas yra „Panathinaikos“. Kiekvienas, kuris seka krepšinį, puikiai supranta, koks yra šio klubo palikimas. Nuo vaikystės domiuosi krepšiniu, tad puikiai žinau, kad šios komandos marškinėlius vilkėjo tokie žaidėjai kaip Jasikevičius, Šiškauskas, Diamantidis. Negalėjau atsispirti tokiam pasiūlymui“, – kalbėjo naujokas.

Ištrūkti iš Maskvos CSKA kauniečiui nebuvo paprasta, todėl krepšininkas tvirtina dabar jaučiantis tam tikrą palengvėjimą.

„Dabar jaučiuosi gerokai ramiau, nes ilgą laiką tai buvo didelis galvos skausmas. Iš esmės šešis mėnesius buvau be komandos. Galiausiai viskas pasibaigė, tad dabar labai džiaugiuosi, kad priklausau PAO“, – kalbėjo lietuvis.

M.Grigonis taip pat pažymėjo „Panathinaikos“ aistruolius, kurie yra vieni karščiausių Europoje.

„Namų rungtynėse OAKA arenoje klubas visada turi šeštą žaidėją. Pastarosiomis dienomis iš „Panathinaikos“ gerbėjų sulaukiau daugybės palaikymo žinučių, už kurias jiems dėkoju. Esu žaidęs OAKA ir žinau, kaip čia būna sunku varžovams. Dar nežaidžiau „Panathinaikos“ ir „Olympiakos“ derbyje, bet labai nekantrauju, kada galėsiu tai patirti. Nemėgstu daug kalbėti, tiesiog pažadu, kad daug dirbsiu ir stengsiuos daryti viską, kad laimėtume kiekvienas rungtynes“, – kalbėjo M.Grigonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius