Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 06 11

Ispanijos spauda: „Barcelona“ derybose su Š.Jasikevičiumi – didžiuliai nesutarimai

Galimybė ir kitą sezoną Šarūną Jasikevičių išvysti prie Kauno „Žalgirio“ vairo didėja. Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad „Barcelona“ tolsta nuo susitarimo su Š.Jasikevičiumi.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Sport.es informuoja, kad katalonams su „Žalgirio“ treneriu nepavyksta susitarti dėl finansinių sutarties sąlygų.

„Barcelona“ vadovams brangiai kainavo treneris Giorgos Bartzokas. Pernai Barselonos klubas graiką išpirko iš Krasnodaro „Lokomotiv“. Šis ėjimas ispanams kainavo 1 milijoną eurų.

Su dukart Eurolygos čempionu „Barcelona“ sudarė sutartį pagal formulę 2+1, bet jau po pirmojo sezono nutraukė kontraktą. „Barcelona“ treneriui turės išmokėti solidžią kompensaciją, o likę finansiniai kaštai naujam treneriui nepakankami, kad Š.Jasikevičius susiviliotų „Barcos“ pasiūlymu.

Juolab, kai rekordinį pasiūlymą treneriui pateikė „Žalgiris“, kuris pasirengęs kelti metinį Š.Jasikevičiaus atlyginimą iki 450-500 tūkst. eurų per metus.

„Barcelona“ ir Tel Avivo „Maccabi“ klubai įvardijami kaip du pagrindiniai kandidatai išvilioti Š.Jasikevičių iš „Žalgirio“.

Aš galvoju, kad nuspręsime sekančiomis dienomis ir viskas bus aiškiau“, – šeštadienį tapęs LKL čempionu, spaudos konferencijoje pareiškė Š.Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius