-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 11 22

Istoriniame mače su lietuviais Kosovas žada spausti maksimumą

Kosovo krepšinio federacija (FBK) savo būstinėje surengė žiniasklaidai skirtą konferenciją, kurioje mintimis apie penktadienį vyksiančią dvikovą pasidalijo šios šalies krepšinio vadovai ir vyriausiasis treneris Bradas Greenburgas.
Kosovo spaudos konferencija
Kosovo spaudos konferencija / basketbolli.com nuotr.

Šeimininkai pranešė, kad dėl traumų mače su lietuviais Kosovui negalės padėti du žaidėjai – Erjonas Kastrati ir Shawnas Jonesas.

„Tikiuosi, kad šiai dvikovai pasirengsime tinkamai. Salė, kurioje komandos žais, bus parengta ketvirtadienį. Tuomet ją dar įvertins FIBA oficialūs asmenis ir tikiu, kad žalia šviesa bus įjungta. Darome viską, kad rungtynės vyktų aukščiausiu lygiu ir tikiuosi, jog svečiai tai įvertins“, – vylėsi FBK generalinė sekretorė Elvira Dushku.

Panašiomis nuotaikomis gyveno ir komandos treneris.

„Jau vien faktas, kad Kosovas yra tarp 32 komandų, kurios kovoja šioje atrankoje, apie šią valstybę ir jos sportą pasako daug. Manau, jog tai bus didelė paspirtis tiek krepšiniui, tiek visam šalies sportui, – kalbėjo Kosovo vyriausiasis treneris Bradas Greenbergas. – Esame tikrai sudėtingoje grupėje ir visi puikiai žinome prieš kokią stiprią Lietuvos komandą mums teks žaisti pirmą mačą. Nors jiems negalės padėti NBA ir Eurolygos žaidėjai, Lietuva turi nepaprastai daug patyrusių krepšininkų. Kaip bebūtų, tikiuosi, kad atiduosime visas jėgas ir išspausime maksimumą“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius