Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Italijos klubas nusitaikė į stringantį Vilniaus „Ryto“ legionierių

Portalas „Sportando“ skelbia, jog Vilniaus „Ryto“ legionieriumi Keithu Hornsby susidomėjimą išreiškė Italijos klubas Pezaro „Carpegna Prosciutto“.
Keith Hornsby
Keith Hornsby / Lukas Balandis / BNS nuotr.

Nors FIBA Čempionų lygos įkrintamųjų rungtynių su Atėnų „Peristeri“ išvakarėse Vilniaus „Ryto“ strategas Giedrius Žibėnas teigė, jog amerikietis šį mačą praleis dėl ligos, šią situaciją galimai lemia kitos priežastys.

Pasak „Sportando“, 10-oje vietoje Italijos čempionate šiuo metu esanti Pezaro „Carpegna Prosciutto“ kreipėsi į Lietuvos vice-čempionus dėl galimybės įsigyti 31-erių gynėją Keithą Hornsby.

15min portalo žiniomis, „Rytas“ jau kurį laikė siekė nutraukti kontraktą su vilčių nepateisinu amerikiečiu, o į Vilnių praėjusią savaitę sugrįžo ir buvęs komandos lyderis Marcusas Fosteris.

FIBA Čempionų lygoje K.Hornsby per 16 minučių fiksavo 7,8 pelnyto taško, 2,6 atkovoto kamuolio, 2 rezultatyvių perdavimų ir 8 naudingumo balo statistiką.

Rodikliai Lietuvos krepšinio lygoje („Betsafe-LKL“) – 8,5 taško, 2,3 atkovoto kamuolio, 1,4 rezultatyvaus perdavimo ir 4,6 naudingumo balo per 19 minučių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius