-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 06

Jautrus Ch.Kramerio interviu su ašaromis akyse: „Panašu, kad plyšo kryžminiai kelio raiščiai“

Chrisas Krameris dūsaudamas ramentais lyg irklais yrėsi Vilniaus „Ryto“ rūbinės link. Atsisėdęs jos kampe, kapitonas permąstė tai, kas nutiko tą nelemtą vakarą Valensijos „La Fonteta“ arenoje. Už „Ryto“ pralaimėjimą pirmosiose Europos taurės ketvirtfinalio serijos rungtynėse 64:75 buvo didesnė nesėkmė – košmariška Ch.Kramero trauma, kuriai prognozuojamas juodas scenarijus.
Chrisas Krameris
Chrisas Krameris / 15min ir „Valencia“ klubo nuotr.

18-ąją rungtynių minutę Chrisas Krameris pasileido į eilinę greitą ataką. Amerikietis atsispyrė nuo žemės rezultatyviam šuoliui lanko link ir pajuto skausmą.

Šis buvo toks didelis, kad 30-metis įžaidėjas sviedė kamuolį į viršų ir krito ant parketo. Nučiuožęs iki pat užribio, jis vartėsi ant žemės susiėmęs už kelio ir klykė iš skausmo.

Valensijos „La Fonteta“ arena net pritilo, susirūpinusi stebėdama, kas nutiko „Ryto“ atakų organizatoriui. Žiūrovai net persisvėrė per turėklus pamatyti, kas vyksta šalia vieno krepšio. Tuo tarpu televizijos žiūrovai turėjo pašiurpti, girdėdami Ch.Kramerio aimanas.

Išsigandę „Valencia“ komunikacijos atstovai akimirksniu ėmė raginti sulėkti visus gydytojus. Prie Ch.Kramerio prišoko ne tik „Ryto“, bet ir „Valencia“ medikų personalas, greitai buvo privežti neštuvai.

Netrukus prisistatė komandos draugai, priėjo pasiteirauti ir treneris Dainius Adomaitis, atžingsniavęs nuo pat savo vietos.

„Varčiausi ant žemės ir rėkiau, – rūbinėje pasakojo Ch.Krameris. – Didžiąja dalimi iš skausmo, bet ir dalimi to, kad supratau, jog nutiko kažkas blogo.

Užknisa, kai turi sunkų sezoną, bet išsikapstai, rodai gerą formą ir susižeidi per judesį, kurį per savo karjerą darei milijonus kartų.

Sunki situacija, bet sunkumai tik stiprina charakterį.“

VIDEO: Jautrus Ch.Kramerio interviu apie traumą – vos sulaikė ašaras

Ch.Krameris ilgai nesistojo ant kojų.

Pirmiausia, „Ryto“ gydytojai čiupinėjo skaudamą vietą. Jie norėjo įsitikinti, ar nutiko blogiausias scenarijus.

Užsikabinęs už komandos narių pečių, Ch.Krameris nusiropštė į rūbinę. Ten daktaras dar kartą patikrino „Ryto“ atakų generolo kelį ir pateikė skaudžią prognozę.

„Kai mane atvedė į rūbinę, tai buvo emocinga akimirka, – kvapą sulaikė Ch.Krameris. – Užėjo daktaras ir testavo mano kelį. Jie nėra iki galo tikri, bet man pranešė, jog yra pakankamai įsitikinę, kad plyšo kryžminiai kelio raiščiai. Tai buvo emocinga... Paskambinau žmonai... Liejosi ašaros.“

Trečiadienį „Rytas“ grįš namo į Vilnių. Kol visa komanda ruošis antrajam Europos taurės ketvirtfinalio mūšiui su „Valencia“ ir bandys sugrąžinti seriją į Ispaniją, Ch.Krameris važiuos tirtis kelio į klinikas.

„Sunkūs metai. Ir asmeniškai, ir komandai, – neslėpė Ch.Krameris. – Žinote, šįvakar buvo sunkus mačas. Bet reikia žiūrėti į priekį ir susitaikyti su tuo, kas laukia.

Šie vyrukai bus pasiruošę sunkioms penktadienio rungtynėms.

O aš bandysiu kažką peržiūrėti. Šį sezoną sportavau taip pat, kaip visą savo karjerą. Akivaizdu, reikės kažką keisti. Dar nežinau ką, bet bandysiu ieškoti naujovių ir kitokių sprendimų, kaip geriau pasiruošti sezonui.

Bet dabar nebegaliu dejuoti – reikia likti pozityviam.

Dienos pabaigoje, esu palaimintas, kad galiu žaisti krepšinį. Per jį pamatyti pasaulį ir kartu su šeima patirti tiek daug dalykų.

Dievas yra nuostabus. Mes su šeima tai išgyvensime.“

VIDEO: D.Adomaitis nusivylęs Valensijoje: išsipildė blogiausias scenarijus
VIDEO: E.Bendžius – apie žaidimo griūtį ir Ch.Kramerio traumą

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius