-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 03 15

K.Maksvyčio pažadas teisėjams: „Rašysime raštą FIBA techninei komisijai“

Klaipėdos „Neptūnas“ trečiadienio vakarą apmaudžiai išbarstė turėtą 15 taškų pranašumą ir tik per pratęsimą 78:88 (19:13, 24:17, 14:21, 13:24, 8:13) krito prieš Strasbūro SIG. Pralaimėjimas užbaigė uostamiesčio klubo kelią FIBA Čempionų lygoje, o Kazys Maksvytis po susitikimo buvo nepatenkintas teisėjais.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Aš negaliu viešai vertinti teisėjų darbo. Galiu pasakyti tik tiek, kad mes rašysime raštą FIBA techninei komisijai, kad įvertintų teisėjų darbą“, – po rungtynių kalbėjo „Neptūno“ treneris.

Pirmąsias rungtynes Klaipėdoje „Neptūnas“ buvo laimėjęs 5 taškų skirtumu, todėl Strasbūre galėjo leisti sau pralaimėti 4 taškais.

Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi SIG pergale 5 taškais, todėl ekipoms teko žaisti pratęsimą.

Per jį svečiai vertėsi be penkias pražangas susirinkusių Edgaro Želionio, Simo Galdiko, Vytauto Šulskio ir Laimono Kisieliaus. Be aukštaūgių likęs uostamiesčio klubas patyrė nesėkmę.

Tačiau savo auklėtinių už pralaimėjimą K.Maksvytis neplakė: „Žaidėjai pademonstravo kovingumą ir didžiąją rungtynių dalį pirmavome, buvome susikrovę net 15 taškų pranašumą.

Tačiau antroje rungtynių pusėje prisirinkome pražangų ankstyvame puolime ir nesustabdėme varžovų greito puolimo, praradome kontrolę ir SIG krepšininkai grįžo į žaidimą. Tada varžovai jau buvo ant bangos ir jau jiems šypsojosi sėkmė.“

Daug laiko atsipūsti „Neptūnas“ neturės, mat jau sekmadienį klaipėdiečių laukia išvyka į Vilnių ir LKL rungtynės su „Lietuvos rytu“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius