Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 03

L.Kleiza ir R.Javtokas – apie (ne)pavėluotą Kazio pakeitimą, E.Sumnerio ateitį ir šansus Monake

15min laidoje PIKERNOLAS dalyvavę Linas Kleiza ir Robertas Javtokas žarstė komplimentus įspūdingas tris pergales Eurolygoje namuose nukalusiam Kauno „Žalgiriui“, dalijosi mintimis apie Edmondo Sumnerio ateitį Kaune, svarstė, ar Kazio Maksvyčio pakeitimas nebuvo pavėluotas, paviešino pokalbį su Donatu Motiejūnu bei įvertino Andrea Trinchieri komandos šansus laimėti Monako Kunigaikštystėje.

Šių metų pradžioje Andrea Trinchieri perimtas Kauno „Žalgiris“ kuria dar vieną pasaką Nemuno saloje.

Šalies flagmanas Eurolygoje įspūdingomis atkarpomis finišavo 2019-aisiais ir 2023-aisiais, o savo nemirtingumą Lietuvos čempionai demonstruoja ir šįmet.

Devynias pergales per penkiolika mačų stipriausiame Senojo žemyno turnyre nukalęs 55-erių italas vis dar turi šansų pasiekti turnyro įkrintamąsias, nors iki reguliaraus sezono pabaigos liko tik du turai.

Šįmet „Žalgiris“ namuose per aštuonerias Eurolygos rungtynes namuose krito tik kartą prieš Pirėjo „Olympiakos“ (76:95), o paskutiniai trys laimėjimai prieš Bolonijos „Virtus“ (96:81), Vitorijos „Baskonia“ (94:76) ir Milano „Olimpia“ (87:73) buvo pasiekti įspūdingu stiliumi.

Kepurę prieš Kauno komandą praėjusį pirmadienį nukėlė ir pralaimėjimą su Panevėžio „7bet-Lietkabeliu“ patyręs Nenadas Čanakas, Kauno ekipos žaidimą įvardijęs kaip vieną geriausių Eurolygoje.

15min laidoje PIKENROLAS dalyvavę Linas Kleiza ir Robertas Javtokas žarstė komplimentus „Žalgiriui“, dalijosi mintimis apie Edmondo Sumnerio ateitį Kaune, paviešino pokalbį su Donatu Motiejūnu bei įvertino A.Trinchieri komandos šansus laimėti Monako Kunigaikštystėje.

„Jie turbūt ir demonstruoja vieną geriausių krepšinių Europoje, jei pažvelgtume į pastarąsias pergales ir tai, kaip „Žalgiris“ apgynė namus, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza. – Pirmiausia buvo puiki dviguba savaitė, o tuomet Milanas irgi krito stipriai. Pastarąsias dvi savaites „Žalgiris“ žaidžia įspūdingai. Kuri komanda turėjo šansą laimėti Kaune? Visi trys krito, kito varianto nebuvo. Kaip „Žalgiris“ žaidžia namuose, atrodo, kad jie vos ne gali laimėti Eurolygą. Milanas atvažiavo po dviejų stiprių pergalių, bet Kaune buvo tarsi komanda apie nieką. „Žalgiris“ gerai žaidžia, gerai ginasi, o puolime randa gerų variantų atakuoti. Tikrai gerai žaidžia. Tuo metu Milanas neturi įžaidėjo, kuris jungtų komandą. Jie žaidžia labai individualiai. „Olimpia“ gynyba yra klampi, bet bėda ta, kad puolimas ten dar klampesnis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius