Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2017 07 09

Lietuvos 20-metės patyrė antrą pralaimėjimą Europos čempionate

Lietuvos merginų (U20) rinktinė patyrė antrąją nesėkmę Europos čempionate. Dvidešimtmetės po įtemptos kovos rezultatu 67:71 (18:22, 12:20, 22:11, 17:14) nusileido turnyro šeimininkei Portugalijos rinktinei.
Laurita Jurčiūtė
Laurita Jurčiūtė / FIBA nuotr.

Rungtynių pradžia vyko atkakliai ir tik kėlinio pabaigoje Portugalijos krepšininkės įsiveržė į priekį 22:18. Antrajame rungtynių ketvirtyje portugalės tęsė sėkmingą žaidimą ir po pirmosios susitikimo pusės pirmavo 42:30. Trečiajame kėlinyje sugebėjusios sustabdyti priešininkių puolimą Lietuvos krepšininkės atkarpą laimėjo 16:3 ir rungtynių rezultatą persvėrė į savo pusę.

Portugalijos rinktinė nepalūžo ir sugebėjo susigrąžinti 5 taškų pranašumą prieš ketvirtojo kėlinio pradžią. Paskutinįjį rungtynių ketvirtį galingai pradėjusios Lietuvos merginos sugebėjo rezultatą vėl persverti į savo pusę 60:57, tačiau Portugalijos ekipa nepasidavė ir nors iki pat rungtynių galo kova vyko taškas į tašką susitikimą rezultatu 71:69 laimėjo Portugalija.

Lietuva: L.Jurčiūtė 25 tšk., G.Meškonytė 19 tšk. (7 atk. k.), L.Juškaitė 9 tšk.

Portugalija: C.Goncalves 21 tšk., C.Bernardeco 18 tšk., I.Costa 12 tšk.

Lietuvos merginų (U20) rinktinė savo pasirodymą Europos čempionate tęs jau pirmadienį, liepos 10 d., 16:00 val. dvidešimtmetės susitiks su Italijos rinktine.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius