Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 09 06 /19:24

Lietuvos būsima varžovė – lenkus palaužusi Graikija

Graikijos rinktinė nelengvai, bet prasmuko į Europos krepšinio čempionato atkrintamąsias, kur aštuntfinalyje susitiks su Lietuvos krepšininkais. Trečiadienį Helsinkyje graikai po atkaklios kovos 95:77 (23:29, 26:14, 21:24, 25:10) palaužė lenkus ir A grupėje užėmė ketvirtąją vietą.
Graikija
Graikija / FIBA nuotr.

Dvikovos pradžia graikams nieko gero nežadėjo. Lenkai, kaip jau įprasta šiame čempionate, puikiai pradėjo susitikimą ir buvo įgiję nemenką 8 taškų persvarą, bet antrajame kėlinyje stabtelėjo ir jų varžovai kaipmat tuo pradėjo naudotis.

Graikai perėmė iniciatyvą, bet kovingi lenkai atkakliai savo varžovus vijosi. Visgi ketvirtajame kėlinyje šaltakraujiškiau žaidė labiau patyrę Kosto Misso auklėtiniai.

Graikijos ir Lietuvos aštuntfinalis vyks šeštadienį. Šios poros nugalėtojas susitiks su Kroatija arba D grupėje trečią vietą užėmusia ekipa.

Graikija: Kostas Sloukas 26, Nickas Calathesas 24 (10 rez. perd.), Georgios Printezis 14, Ioannis Bourousis 10.

Lenkija: Damianas Kuligas 26 (7 atk. kam., 30 n. b.), Adamas Waczynskis 17 (6 rez. perd.), Lukaszas Koszarekas 12 (9 rez. perd.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius