Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 10 09

Lietuvos rinktinei įgėlusiam Nicolas Batumui – Donato Motiejūno atkirtis

Donatas Motiejūnas dėl traumos nežaidė pastarajame Europos čempionate, bet stojo mūru už savo tautiečius. 25 metų „Houston Rockets“ puolėjas atkirto Lietuvos nacionalinei komandai įgėlusiam Nicolas Batumui, kuris nuvertino sidabrą iškovojusius Jono Kazlausko auklėtinius.
Nicolas Batumas ir Donatas Motiejūnas
Nicolas Batumas ir Donatas Motiejūnas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Galų gale (su Ispanija) esame dvi geriausios komandos Europoje. Tai buvo pats atkakliausias mačas. O finale ispanai lietuvius nugalėjo 20-ia taškų, – dramatišką pralaimėjimą būsimiems Europos čempionams prisiminė prancūzas N.Batumas. – Tiesiog per anksti susitikome. Visada taip nutinka.“

Anot 26 metų 203 cm ūgio krepšininko, lietuviai laimėjo sidabrą tik dėl to, kad prancūzų ir ispanų keliai susikirto pusfinalyje.

D.Motiejūnui nepatiko, kad sidabrą iškovojusi Lietuvos komanda buvo nuvertinta. Socialiniame tinkle 213 cm ūgio puolėjas davė atsaką „Charlotte Hornets“ atstovui. 

„Prancūzija yra stipri komanda, bet kažkodėl jos nematau tarp dviejų stipriausių Europoje“, – socialiniame tinkle N.Batumui rašė D.Motiejūnas, kartu prisegęs ir FIBA reitingo nuotrauką.

 

@nicbatum88 France is a strong team but I don't see it among 2 best in Europe ;) We all see Lithuania is better! Just saying ;)

Posted by Donatas Motiejunas on 2015 m. spalio 9 d.

Jame pirmoji yra JAV, antroji – Ispanija, trečioji – Lietuva.

Prancūzai – tik penkti už argentiniečių.

„Visi matome, kad Lietuva geresnė!“ – pridūrė „Rockets“ puolėjas.

Kai lietuviai ramiai planuojasi draugiškas rungtynes prieš Rio olimpines žaidynes, prancūzai liepos 5–10 d. dar turės įveikti olimpinę atranką. Jų kelyje bus tokios komandos kaip Serbija, Graikija, Italija, Kanada ir kitos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius