-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 25

M.Kalnietis džiaugiasi karjeros etapu Prancūzijoje: „Neturime savanaudžių“

Lietuvos rinktinės gynėjas Mantas Kalnietis nesunkiai įsitvirtino Vilerbano ASVEL ekipoje. Apie naują karjeros etapą Prancūzijoje kaunietis pasidalijo mintimis su šios šalies žiniasklaida.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

M.Kalnietis papasakojo prancūzams apie savo karjeros pradžią gimtajame Kaune, pirmą legionieriaus duoną Krasnodaro „Kuban“ ekipoje ir laimėtą Europos taurės trofėjų bei tiems patiems prancūzams pralaimėtą 2013-ųjų Europos čempionato finalą Slovėnijoje.

„Nenoriu daug kalbėti apie praėjusius metus, bet Milano „Olimpia“ taip pat turi gerą organizaciją. Vienintelė problema – mes turėjome pernelyg daug žaidėjų. Tad ne visi galėjo būti laimingi. Buvau vaikinas, kuris nežaidė, tad keli mėnesiai buvo tikrai sunkūs“, – prisipažino M.Kalnietis.

Panašu, jog gynėjas kol kas džiaugiasi nauju savo pasirinkimu.

„Jau anksčiau esu minėjęs, kad labai svarbu turėti komandą. Labai svarbu, kokie tai yra žaidėjai. Kartais gali turėti penkias žvaigždes, bet jos yra tarsi atskiri penki pirštai. Mums reikia vieno vieningo kumščio, kai tu esi kumštis, tai yra kur kas didesnė jėga. Džiaugiuosi, kad ASVEL neturi savanaudiškų krepšininkų ar tų, kurie kartais patingi. Turime visi iš lėto žengti į priekį ir tobulėti“, – kalbėjo M.Kalnietis.

VIDEO: Manto Kalniečio interviu ASVEL TV

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius