-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 13

M.Gasolis arti pasiekimo, kuriuo gali pasigirti tik vienas žaidėjas istorijoje

Sekmadienį pasaulio krepšinio čempionate susitiks Ispanija ir Argentina. Marcui Gasoliui tai bus proga pakartoti istorinį pasiekimą.
Marcas Gasolis
Marcas Gasolis / FIBA nuotr.

Ispanas gali tapti antruoju krepšininku istorijoje, kuriam pavyko tais pačiais metais laimėti NBA ir pasaulio krepšinio čempionatą.

Iki šiol vienintelis žaidėjas, kuriam pavyko tai padaryti yra Lamaras Odomas, kuris 2010 metais tapo NBA čempionu su „Los Angeles Lakers“ ir laimėjo pasaulio čempionatą su JAV rinktine.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Lamaras Odomas
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Lamaras Odomas

M.Gasolis neseniai su „Toronto Raptors“ laimėjo NBA ir sekmadienį gali antrą kartą tapti pasaulio čempionu su Ispanijos rinktine.

„Aš džiaugiuosi kiekvienu momentu pasaulio čempionate. Aš nebandau padaryti dublio. Noriu atiduoti viską kiekvieną kartą. Tai dvi visiškai skirtingos situacijos. Aš atiduosiu viską, kad laimėčiau su Ispanijos rinktine“, – rekordų nesureikšmino M.Gasolis.

Jis jau tapo pasaulio čempionu 2006 metais Japonijoje. M.Gasolio kolekcijoje taip pat yra du olimpiniai sidabro medaliai, Europos čempionato du aukso, vienas sidabro ir du bronzos medaliai.

34-erių veteranas šiame čempionate gali pasigirti įspūdinga statistika – 14,4 taškų, 5,3 atkovoto kamuolio, 3,7 rezultatyvaus perdavimo, 1 perimtas kamuolys ir 0,9 bloko per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius