Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 07 08

Mariui Grigoniui – dėmesys iš Graikijos krepšinio grando

Atėnuose kitą sezoną gali rungtyniauti net keli lietuviai. Pranešama, kad Atėnų „Panathinaikos“ klubas domisi ir Mariumi Grigoniu.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / Lukas Balandis / BNS nuotr.

SDNA žurnalisto Sotirio Vetakio teigimu, 28-erių lietuvis Graikijos sostinės klube gali pakeisti išvykusį Nemanją Nedovičių.

Primename, kad M.Grigonis vis dar turi galiojančią sutartį su Maskvos CSKA, kurią siekia nutraukti dėl Rusijos pradėto karo Ukrainoje.

Kiek anksčiau buvo pranešta, kad PAO domisi ir Artūro Gudaičio paslaugomis. Jis vis dar yra pagrindinis kandidatas užimti laisvą vidurio puolėjo poziciją.

Anot SDNA, graikai žvalgosi ir į dar vieną lietuviams gerai pažįstamą veidą – „Barceloną“ šią vasarą palikusį buvusį žalgirietį Nigelą Hayesą-Davisą, kuris yra ir Kauno „Žalgirio“ akiratyje.

Tiesa, nė vienas iš šitų žaidėjų nėra pagrindinis „Panathinaikos“ taikinys. Graikai šiuo metu sulaikę kvapą laukia, ar „žaliųjų“ pasiūlymą priims Nickas Calathesas, kuriam siūlomas dvejų metų 2,7 mln. eurų kontraktas.

Taip pat Atėnų klubas meta tinklus ir ant Hassano Martino bei Derricko Williamso.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius