Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 01 16

Nustebusi ispanų žiniasklaida: „Šis „Žalgiris“ – ypatingas. Kaip ir Šaras“

Madridas nelaukė tokios kovos. Potencialiai silpniausią F grupės komandą priėmusi Ispanijos sostinė liko nustebinta. Šarūnas Jasikevičius su savo vyrais metė „Real“ tokį iššūkį, kad Eurolygos čempionams iki paskutinės minutės teko ginti savo tvirtovę. Ispanai įsitikinę, kad tai – Šaro nuopelnas.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Eurolyga | Madrido „Real“ – Kauno „Žalgiris“ | 92:86

„Felipe – Madrido gelbėtojas. Kovingas „Žalgiris“ prikibo prie baltųjų, bet puikiai žaidęs kapitonas išgelbėjo“, – rašo „Mundo Deportivo“.

F.Reyesas sužaidė rezultatyviausias karjeros rungtynes Eurolygoje (24 tšk.) ir tapo naudingiausiu turo žaidėju. 35-erių Ispanijos krepšinio veterano pavardė tiesiog mirgėjo Ispanijos žiniasklaidoje.

Bet ten nemažai vietos liko ir geriems žodžiams apie „Žalgirį“. Daugiausia – Šarūnui Jasikevičiui ir žalgiriečių kovingumui.

„Komanda, kuri prieš bet kurį varžovą gali sužaisti puikias minutes, kaip tai pademonstravo Barselonoje, – rašė „Mundo Deportivo“. – „Real“ kentėjo daugiau nei tikėjosi, kad nugriebtų pergalę prieš „Žalgirį“ – potencialiai silpniausią varžovą mirtininkų grupėje“.

„Prakaitavo, kad nugalėtų „Žalgirį“, – rašo „El Pais“. – Rungtynės buvo keistos. Žalgiriečiai vakar išsilaisvino. Jie puolė tikėdami savimi ir lengvai kontratakavo. Jasikevičius pralaimėjo, bet vis tiek turėtų būti patenkintas“.

VIDEO: Šaro debiutas Madride: žalgiriečių pralaimėjimas po inirtingų kautynių

„Marca“ neabejoja, kad kovingumo žaidėjams įpūtė Š.Jasikevičius: „Žalgiris“ iki galo rodė kovingą savo veidą, bet negalėjo sulaikyti Ayono ir Reyeso, kurie kartu surinko 62 naudingumo balus. Nepaisant to, kad komandų meistriškumo skirtumas didžiulis, Šaro temperamentas užkūrė žalgiriečius kovai“.

Kai „Real“ ketvirtojo kėlinio pradžioje pirmavo 73:57, „ACB Deportes” vaizdingai nupasakojo „Žalgirio“ prisikėlimą: „Bet kuri kita komanda jau būtų metusi rankšluostį į centrą, bet šis „Žalgiris“ – ypatingas. Toks, koks buvo Šaras.“

„Panašu, kad Jasikevičius užkrėtė savo komandą kovingumu, kurį jis demonstruodavo aikštėje“, – pritarė „El Mundo“.

„Jų buvo keli, tačiau stengėsi būti pastebėti. „Žalgirio“ sirgaliai penktadienį Madride paliko areną pralaimėję, bet patenkinti žaidimu“, – žalgiriečių pralaimėjimą per kelių žaliai-baltų sirgalių prizmę nupasakojo „El Espanol“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius