Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2020 11 15

Patenkintas Š.Jasikevičius: „Esame teisingame kelyje“

Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ tampa sunkiai sustabdoma jėga. Dar vienus varžovus sutriuškinę katalonai iš viso per tris dienas iškovojo dvi pergales bendru net 71 taško skirtumu.

Ketvirtadienį Eurolygoje nesigailėję Stambulo „Fenerbahče“ komandos, šįsyk „Barcos“ vyrai namuose 82:53 sudaužė Sevilijos „Real Betis“.

Intrigos šiame susitikime neliko greitai, kai pirmojo ir antrojo kėlinių sandūroje „Barca“ spurtavo net 27:3 ir įgijusi 23 taškų persvarą palengva nuriedėjo iki rungtynių finišo.

Trečią kartą iš eilės Ispanijoje ir šeštą kartą paeiliui apskritai laimėjusios komandos treneris po rungtynių priekaištų savo auklėtiniams praktiškai neturėjo.

„Rungtynių pradėjome labai susikaupę, ypač gynyboje, – sakė Šaras. – Turėjome nesudėtingą vakarą, per kurį visi galėjo pasireikšti ir pažaisti. Esame teisingame kelyje, bet turime suprasti, kad kitos rungtynės bus nauja istorija. Dabar laukiame dvigubos Eurolygos savaitės.“

Ant puikios bangos užšokusius Barselonos komandos ateinančią savaitę laukia net trys iššūkiai.

Iš pradžių, trečiadienį, „Barca“ namuose priims Pirėjo „Olympiakos“, penktadienį taip pat namuose žais prieš Belgrado „Crvena zvezda“, o sekmadienį užbaigs savaitę išvyka į Saragosą ir akistata su „Casademont“.

VIDEO: „urBONUSas“: T.Masiulis – Šaro SMS per debiutą Eurolygoje ir „Žalgirio“ sistema Barselonoje

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius