Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 08 15

Pau Gasolis: „Noriu laimėti auksą ir skirti jį Sergio Llullui“

Ispanijos krepšinio rinktinei sunki Sergio Llullo trauma tapo skaudžiu smūgiu. Kaip sakė NBA žvaigždė Pau Gasolis, komanda patyrė ir emocinį smūgį. Ispanas tikisi, kad rinktinei pavyks laimėti Europos čempionatą, taip pagerbiant jame negalintį žaisti komandos draugą.
Pau Gasolis
Pau Gasolis / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai buvo didelis emocinis ir psichologinis smūgis komandai. Jis yra vaikinas, su kuriuo tu nori žaisti, taip pat svarbi komandos dalis. Bus labai sunku užpildyti šią skylę, tad kiekvienas žaidėjas turės pasistengti. Norėčiau laimėti čempionatą ir dedikuoti šią pergalę Sergio“, – po pastarųjų rungtynių sakė P.Gasolis.

Ispanijos rinktinės ir Madrido „Real“ gynėjas S.Llullas pralaimėtose rungtynėse su Belgija susižeidė kryžminius kelio raiščius ir negalės žaisti apie septynis mėnesius.

Praėjusį sezoną Eurolygos varžybose S.Llullas per rungtynes vidutiniškai rinko po 16,5 taško ir atliko po 5,9 rezultatyvaus perdavimo. Jo naudingumo vidurkis – 16,8 naudingumo balo.

„Turime komandą su nemažai naujų veidų. Dirbame kiekvieną dieną, kad patobulintume vienas kito susižaidimą. Svarbiausia tinkamai išnaudoti tas dvi likusias savaites ir tinkamai pasirengti.

Vis dar turime pasitempti gynyboje. Kaip visada, manau, kad tai bus labai svarbus faktorius mūsų sėkmei. Manau, kad nesame titulo favoritai. Galiausiai favoritai yra tie, kurie sužaidžia geriausią čempionatą ir sugeba laimėti sunkias rungtynes“, – kalbėjo P.Gasolis.

Ispanija „Eurobasket 2017“ pradės C grupėje su Kroatija, Čekija, Juodkalnija, Rumunija ir Vengrija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius