Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 10 /2015 09 11

Pergalės prieš čekus kalviais skaitytojai išrinko tris rinktinės aukštaūgius

„Eurobasket 2015“ grupės varžybos baigtos. Lietuvos krepšinio rinktinė paskutinėse D grupės rungtynėse įveikė Čekiją ir užėmė pirmąją vietą. 24sek.lt skaitytojai, tradiciškai vertindami rinktinės žaidėjų pasirodymą, aukščiausius balus skyrė Mindaugui Kuzminskui, Jonui Mačiuliui ir Jonui Valančiūnui.
Jonas Mačiulis
Jonas Mačiulis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Visi jie ketvirtadienio mače suvaidino labai rimtus vaidmenis ir iš mūsų portalo lankytojų gavo po keturis simpatijų kamuolius iš penkių.

Negaluojantis J.Valančiūnas pats prašėsi į aikštę ir joje praleido net 29 minutes, per kurias pelnė 13 ir atkovojo 8 kamuolius. Jam būnant aikštėje, lietuviai įmetė 18 taškų daugiau nei varžovai - tai geriausias rezultatas mūsų komandoje.

Jo bendravardis Mačiulis tempė komandą paskui save labai sunkiais momentais ir per 36 minutes surinko 11 taškų bei atkovojo 6 kamuolius. Tiesa, jam būnant aikštėje komanda pralaimėjo 5 taškais.

M.Kuzminskas buvo rezultatyviausias Lietuvos komandoje. Pagaliau blykstelėjęs puolėjas per 30 minučių surinko 18 taškų ir atkovojo 7 kamuolius.

Prasčiausiai aistruoliai įvertino epizodiškai rungtyniavusių Deivido Gailiaus, Luko Lekavičiaus ir Roberto Javtoko pasirodymą. Jiems skirti tik du kamuoliai.

Vienintelis krepšininkas, ketvirtadienio vakarą nepasirodęs ant parketo, buvo jauniausias rinktinės narys Domantas Sabonis.

Dėmesio: paspaudus ant žaidėjo įvertinimo oranžine spalva nusidažo tiek kamuoliukų, kokį bendrą vidurkį krepšininkas gavo iš visų balsavusių skaitytojų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius