-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 15

Pirmą titulą Barselonai atnešusį Šarą sveikino ir futbolo žvaigždės

Šarūnas Jasikevičius ir „Barcelona“ švenčia pirmą trofėjų šį sezoną, o sveikinimų krepšinio komandai negailėjo ir „Barcos“ futbolo įžymybės.
Šarūną Jasikevičių (viduryje) ir jo komandą sveikino ir ryškios futbolo žvaigždės, tarp jų – Gerardas Pique (kairėje) ir Antoine'as Griezmannas (dešinėje)
Šarūną Jasikevičių (viduryje) ir jo komandą sveikino ir ryškios futbolo žvaigždės, tarp jų – Gerardas Pique (kairėje) ir Antoine'as Griezmannas (dešinėje) / „Scanpix“ nuotr.

Katalonijos klubas sekmadienio vakarą Madride vykusiame Karaliaus taurės finale 88:73 įveikė „Real“ klubą ir po metų pertraukos susigrąžino šį trofėjų.

Tai – pirmasis Š.Jasikevičiaus titulas stovint prie „Barcos“ vairo.

Pirmas jis ir visai katalonų klubo organizacijai šį sezoną, nes futbolo komanda prieš mėnesį Ispanijos Supertaurės finalą pralaimėjo prieš Bilbao „Athletic“ klubą.

Skolų ir skandalų krečiamam Katalonijos gigantui krepšininkų pergalė tapo maloniu vėjo gūsiu, o ja džiaugėsi ne tik krepšinio, bet ir futbolo komandos nariai.

Socialiniuose tinkluose Karaliaus taurę iškovojusius Šaro auklėtinius puolė sveikinti ryškios esamos ir buvusios „Barcelona“ futbolo ekipos žvaigždės.

„Sveikinimai! Puikus savaitgalis prisiminti tam, kas mes esame. Mes gyvi! Tegyvuoja „Barca!“ – rašė Gerardas Pique, kurio atstovaujama Barselonos futbolo ekipa šeštadienį iškovojo triuškinamą pergalę 5:1 Ispanijos čempionate.

Tviteryje „Barca“ krepšinio komandą sveikino ir ilgametis futbolo ekipos kapitonas bei buvęs G.Pique partneris gynybos širdyje Carlesas Puyolis.

„Čempionai! Sveikinimai!“ – rašė karjerą prieš septynerius metus baigęs „Barcelona“ simbolis.

„Barcą“ sveikino ir Katalonijoje jau nebežaidžiantis, tačiau profesionalo karjerą Japonijoje tęsiantis Andresas Iniesta.

„Didžiausi sveikinimai čempionams!“ – rašė ilgametis katalonų saugas, buvęs ir klubo kapitonu.

Prie sveikinimų prisidėjo ir viena ryškiausių dabartinės „Barcelona“ žvaigždžių Antoine'as Griezmannas, o saugas Sergi Roberto ne tik sveikino naujai iškeptus taurės laimėtojus, bet ir dalijosi Šarūno Jasikevičiaus ir Cory Higginso džiaugsmo įrašu.

Šaro komanda sveikinimų sulaukė ir iš oficialios „Barcelona“ futbolo klubo paskyros.

Be futbolininkų, savo buvusią komandą pasveikino ir garsiausias Ispanijos ir Katalonijos krepšininkas Pau Gasolis.

„Sveikinimai „Barcai“! Jie dominavo nuo pradžios iki pabaigos ir nusipelnė Karaliaus taurės. Tegyvuoja „Barca“!“ – tokį įrašą tviteryje paliko šiuo metu niekur nerungtyniaujantis, bet karjeros oficialiai dar nebaigęs aukštaūgis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius