Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 26 /23:02

Pirmas Šaro blynas nesuskrudo: „Barca“ išvengė Andoros komandos antausio

Šarūnas Jasikevičius išvengė pralaimėjimo debiutinėse rungtynėse prie „Barcelona“ vairo. Žvaigždėtą sudėtį savo dispozicijoje turinčio stratego komanda draugiškose rungtynėse po lūžio ketvirtajame kėlinyje nugalėjo Andoros „MoraBanc“ klubą – 90:82 (18:19, 17:22, 23:26, 32:15).
Nickas Calathesas
Nickas Calathesas / Barca Basket nuotr.

Tai buvo pirmos „Barca“ rungtynės po kelių savaičių treniruočių stovyklos, kurių paskutines dienas katalonai leido Andoroje.

Rungtynėse dalyvavo beveik visos mėlynai-granatinių žvaigždės, išskyrus poilsio gavusius Cory Higginsą ir Alexą Abrinesą bei Kyle'ą Kuricą, kuris treniruotėje prieš kelias dienas patyrė smegenų sukrėtimą.

Tačiau Andoros krepšininkai Šarui ir jo kariams metė rimtą iššūkį – dar pirmojo kėlinio pabaigoje išsiveržę į priekį, jie kelis sykius turėjo dviženklį pranašumą ir pirmavo didžiąją rungtynių dalį.

„MoraBanc“ priekyje buvo dar ir ketvirtojo kėlinio viduryje, kai 21-erių jaunas „Barca“ senegalietis Brancou Papi smeigė du tritaškius, netrukus tolimą metimą pridėjo ir Thomas Heurtelis, o katalonai 4 taškų deficitą po spurto 15:2 pavertė 9 taškų persvara – 85:76.

Katalonų komandoje šiose rungtynėse debiutavo ir skambiausias vasaros pirkinys Nickas Calathesas, pasipuošęs netradiciniu 99 numeriu paženklintais marškinėliais.

Kitas rungtynes „Barca“ žais savaitgalį – šeštadienį rungtyniaus su Mursijos UCAM, o sekmadienį – su Badalonos „Joventut“ klubu.

„MoraBanc“: Haukuras Palssonas 19, Clevinas Hannah ir Tysonas Perezas po 11.

„Barcelona“: Nickas Calathesas 15, Nikola Mirotičius ir Brandonas Daviesas po 11, Rolands Šmits 10.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius