-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 06 13

R.Pitino pabrėžė „Olympiakos“ svarbą, bet aikštingasis PAO vadovas mano kitaip

Atėnų „Panathinaikos“ treneris Rickas Pitino po laimėtų antrųjų Graikijos čempionato finalo serijos rungtynių išsakė nuomonę, kad šalies krepšiniui reikia Pirėjo „Olympiakos“ klubo, bet strategui netruko paprieštarauti PAO vadovas.
Rickas Pitino
Rickas Pitino / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

„Olympiakos“ anksčiau dėl teisėjų problemos boikotavo seriją su „Panathinaikos“. Už tai „raudonieji“ buvo išspirti į antrąją Graikijos lygą.

Nacionalinei televizijai interviu davęs R.Pitino sakė: „Olympiakos“ padarė didžiulę klaidą. Jei yra problema, ją reikėtų spręsti po sezono. Bet... Čia kalba Rickas Pitino, ne Dimitris Giannakopoulos.

Graikijos krepšiniui reikia „Olympiakos“. Jei būčiau jų vietoje... Žinote, kas geriausia gyvenime? Kai aš atsistoju ir pasakau, kad suklydau. Tada jaučiuosi geriausiai. Atsistokite, „Olympiakos“, pasakykite, kad padarėte klaidą, nes kitoms Graikijos komandoms jūsų reikia. Mums reikia jų, jiems reikia mūsų. Už aikštės ribų turėtume laikytis kartu.

Žinote, kas geriausia gyvenime? Kai aš atsistoju ir pasakau, kad suklydau

Aikštėje mes norime vieni kitus nugalėti, bet Graikijos krepšiniui reikia „Olympiakos“.

Jie turėtų atsistoti ir pasakyti: „Mes padarėme klaidą, turėjome problemas spręsti po sezono.“ Aš juos gerbiu ir mums jų reikia Graikijos lygoje. Kalbu apie tai, kas yra geriausia krepšiniui.“

Kiek vėliau spaudos konferencijoje R.Pitino kalbėjo, kad Graikijos lyga be „Olympiakos“ yra lyg NBA be „Los Angeles Lakers“ arba „Golden State Warriors“.

Praėjus dviem valandoms viešą pareiškimą išplatino PAO vadovas D.Giannakopoulos.

„Instagram“ nuotr./Dimitris Giannakopoulos
„Instagram“ nuotr./Dimitris Giannakopoulos

„Aš sutinku su treneriu, kad „Olympiakos“ turi atsiprašyti, bet visiškai nesutinku, kad Graikijos krepšiniui reikia klubo, kuris negerbia taisyklių, kuris puola teisėjus, kuris palaiko pasibaisėtiną sirgalių elgesį, kuris tiki teorija „mes arba jie“ ir t.t. Graikijos krepšiniui reikia tokių komandų kaip Patrų „Promitheas“, kurie bando kurti, o ne griauti, – amžiniems varžovams gėlė D.Giannakopoulos.

Graikijos lygos finalo serijoje „Panathinaikos“ 2-0 pirmauja prieš „Promitheas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius