Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2023 01 01

Š.Jasikevičius prieš mūšį su „Real“: „Vieni kitus puikiai pažįstame“

Ispanijos krepšinio čempionate 2023-ieji prasidės tikru fejerverku – jau antradienį Madride į kovą stos „Real“ ir „Barcelona“.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / „Scanpix“ nuotr.

Rungtynių išvakarėse Barselonos klubo vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius ir puolėjas Nikola Mirotičius kalbėjo apie nusiteikimą kovai ir turėtą laiką pasirengimui bei poilsiui.

„Barcelona“ dar penktadienį žaidė labai sunkias Eurolygos rungtynes su pratęsimu Belgrade, tuo metu „Real“ rungtyniavo ketvirtadienį netoliese esančioje Vitorijoje. Tad akivaizdu, kad Ispanijos sostinės ekipa katalonus pasitiks geriau pailsėjusi.

„Mes turėjome labai mažai laiko pasirengimui, bet tai nėra pasiteisinimas, – prieš „El Clasico“ kalbėjo Š.Jasikevičius. – Vieni kitus puikiai pažįstame, kaip visada, laukia kova. Kaip jau žinome, didžiausių rungtynių baigtį nulemia detalės.“

Lietuvis akcentavo motyvaciją ir teigė, kad jokiu būdu negali leisti savo komandai būti mažiau nusiteikusia kovai nei varžovai.

„Kitaip bus labai sunku laimėti. Rungtynės su „Real“ niekada nebūna tik dar vienas mačas, turime pakelti savo lygį ir pasirodyti geriau nei bet kuriose kitose rungtynėse“, – sakė treneris.

Š.Jasikevičiui antrino N.Mirotičius, penktadienį sunkiu tritaškiu Belgrade išplėšęs vėliau pergale pasibaigusį pratęsimą.

„Lygos „El Clasico“ visada būna sunkus ir įtemptas, – kalbėjo krepšininkas. – Tas, kas laimės Madride, įgis daugiau pasitikėjimo savimi ir pradės metus gera nata. Norėdami laimėti, turime būti labai solidūs, gerai gintis, kovoti dėl atšokusių kamuolių, o puolime būti savimi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius