Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 01

S.Pešičius iš sosto nesitraukia: „Kitą sezoną žengsime žingsnį į priekį“

„Barcelona“ treneris po pralaimėto Ispanijos čempionato finalo tikėjosi, kad kitą sezoną komandai pavyks žengti žingsnį į priekį.
Svetislav Pesic
Svetislav Pesic / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Barca“ finale po paskutinių sekundžių varžovų dūrių 67:69 krito prieš Vitorijos „Baskonia“ komandą.

Primename, kad po šio pralaimėjimo gali sudrebėti S.Pešičiaus kėdė, o realiu kandidatu jį pakeisti yra Šarūnas Jasikevičius.

15min šaltinių teigimu, Šaro vizijoje „Barcelona“ ilgą laiką buvo vienintelis klubas, į kurį jis ketino keltis po „Žalgirio“.

Tačiau S.Pešičius kalba taip, lyg Katalonijos klubo ateitis yra jo rankose.

Euroleague.net nuotr./Svetislavas Pešičius
Euroleague.net nuotr./Svetislavas Pešičius

„Ši komanda turi tęstinumą, turi ateitį, turi charakterį ir visą kitą, ko reikia norint laimėti titulus. Tačiau krepšinyje nežaidi penkiese prieš nulį, žaidi prieš kitas komandas. Mes pralaimėjome rungtynes, kurias norėjome laimėti.

Esame nusivylę ir labai liūdni, bet žinome, kad turime įdėti darbo. Žinome, kad galime žaisti geriau ir esu įsitikinęs, kad kitą sezoną žengsime žingsnį į priekį ir laimėsime titulus“, – kalbėjo S.Pešičius po skaudaus finalo.

Esu įsitikinęs, kad kitą sezoną žengsime žingsnį į priekį

„Baskonia“ triumfavo po Lucos Vildozos dvitaškio, likus žaisti tris sekundes. Kitoje aikštės pusėje po minutės pertraukėlės Cory Higginsas prametė iš toli ir baskai triumfavo.

„Tai buvo paskutinės rungtynės, įtemptos rungtynės, kurias mes taip pat galėjome laimėti, bet yra dalykų, kurių nepakeisi. Turime pasveikinti savo varžovus – puikią komandą, pademonstravusią gerą krepšinį“, – sakė S.Pešičius.

Treneris paliko keturias pražangas turėjusį Ispanijos lygos MVP Nikolą Mirotičių aikštėje ketvirtojo kėlinio pradžioje, o šis netrukus gavo lemiamą pražangą, pasodinusią ant suolo iki mačo pabaigos.

„Yra situacijos, kai tokio lygio žaidėjai žaidžia su keturiomis pražangomis. Tai sprendimas, kuris visad gali būti kritikuojamas, tačiau mes su juo gyvename, – svarstė S.Pešičius ir pridūrė, kad N.Mirotičius turėjo ir problemų prieš rungtynes. – Buvo rizika, kad jis išvis nežais. Jis turi fizinių problemų, dvi skirtingas. Bandėme jį paruošti paskutinėmis dienomis, norėjome, kad jis žaistų, jis taip pat norėjo varžytis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius