Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 09 14

Šaras po antro pralaimėto finalo buvo ramesnis: „Per savaitę labai patobulėjome“

Šarūnas Jasikevičius per kelias savaites su „Barcelona“ pralaimėjo tiek pat finalų, kiek per ketverius metus Kauno „Žalgiryje“. Sekmadienio vakarą kauniečio vadovaujama Katalonijos komanda krito ir lemiamoje akistatoje dėl Ispanijos Supertaurės.

Šaro vadovaujami katalonai 67:72 nusileido Madrido „Real“ klubui ir pirmojo sezono trofėjaus turės laukti dar bent kelis mėnesius – iki vasarį vyksiančio Karaliaus taurės turnyro.

Praėjusią savaitę „Barca“ pralaimėjo ir Katalonijos taurės finalą, kuriame 85:84 stipresni buvo Andoros „MoraBanc“ krepšininkai.

Nuo 2016 m. sausio iki šių metų vasaros „Žalgirį“ treniravęs Š.Jasikevičius Lietuvoje iš devynių finalų buvo pralaimėjęs vos du, 2016 ir 2019 m. Karaliaus Mindaugo taurės turnyre.

„Rungtynių pabaigoje jie žaidė kiečiau. Padarėme labai daug klaidų ir leidome jiems lengvai pelnyti taškus“, – pralaimėjimo finale priežastis vardijo Šaras.

Tiesa, jei po praėjusią savaitę patirto pralaimėjo prieš Andoros klubą Š.Jasikevičius pozityvių dalykų praktiškai nematė, tai šįkart savo komandos žaidimą jis vertino palankiau.

„Mane šis turnyras nuteikė pozityviai. Per savaitę labai patobulėjome. Vyrukai jau ėmė suprasti, kaip mes pulsime ir ginsimės. Esu patenkintas, nors, žinoma, dėl pralaimėjimo labai skauda“, – kalbėjo „Barca“ strategas.

Paklaustas, ką jo auklėtiniai dar turėtų patobulinti, Šaras prisiminė ir Kaune dažnai vartotą savo žodį – sistemą.

„Turime patobulėti fiziškai ir geriau įsisavinti sistemą. Žaidėjai turi išmokti, kad svarbiausios rungtynės laimimos išpildžius smulkias detales, o ne tik individualiu talentu“, – sakė Š.Jasikevičius.

Jau ateinantį savaitgalį Šaras prie „Barca“ vairo debiutuos ir Ispanijos pirmenybėse. Pirmu jo varžovu bus Burgoso „CB Miraflores“ klubas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius