-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 21

Šaras po nesėkmės ACB: „Geriausia žinia šią blogą savaitę – N.Mirotičiaus sugrįžimas“

Praėjusią savaitę Šarūno Jasikevičiaus treniruojama „Barcelona“ pralaimėjo abejas žaistas rungtynes Eurolygoje ir ACB čempionate, tačiau prie treniruočių pagaliau prisijungė Achilo sausgyslės traumą išsigydęs lyderis Nikola Mirotičius.

Ketvirtadienį Turkijoje nusileidusi Eurolygos čempionei Stambulo „Anadolu Efes“, sekmadienį „Barcelona“ pripažino ir Badalonos „Joventut“ krepšininkų pranašumą Ispanijos pirmenybėse.

Dar trečiajame kėlinyje Šarūno Jasikevičiaus kariauna turėjo dviženklį pranašumą, tačiau galutinis rezultatas 82:79 skelbė „Joventut“ pergalę.

Savame kieme tai buvo antroji „Barcelona“ nesėkmė šį sezoną.

„Manau, kad svarbiuose mačuose, kaip derbiai, turi žudyti. Jei nenužudai rungtynių, varžovai sugrįš ir pridarys daug problemų, kaip kad ir nutiko šiandien, – po pralaimėjimo kalbėjo Šaras. – Negalime teisintis nuovargiu. Stambule žaidėme ketvirtadienį, turėjome laisvą dieną penktadienį, lengvą treniruotę šeštadienį ir sekmadienį po pietų rungtynes. Tvarkaraštis ateityje bus kur kas sunkesnis.“

Pralaimėjimais paženklintoje savaitėje geriausia naujiena Š.Jasikevičiui tapo Nikola Mirotičiaus sugrįžimas į treniruotes.

Praėjusio sezono Eurolygos MVP liepos mėnesį nusitraukė Achilo sausgyslę, o sugrįžimas ant parketo buvo planuojamas sausį.

„Žinia apie grįžtantį N.Mirotičių turbūt yra geriausia šią savaitę, kuri mums nebuvo gera. Mes turime atsigauti. Rūbinėje turime konkurencingų vyrukų, tikiu, kad mums geriausia žaisti jau po 48 valandų“, – sakė Šaras.

Antradienio vakarą „Barcelona“ namuose priims Belgrado „Partizan“ su Željko Obradovičiumi, o penktadienį „Palau Blaugrana“ arenoje lankysis Vitorijos „Baskonia“.

VIDEO: PIKENROLAS: galimybių metas „Žalgiriui“ ir Matas Buzelis pasaulio čempionate

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius