Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 09

Šaro žinutė „Barcos“ žvaigždėms: „Asmeniškumus paliksim už aikštės“

Šarūnui Jasikevičiui teko išgyventi vieną karščiausių ir intensyviausių savaičių per trenerio karjerą. 44-erių metų kaunietis pirmadienį buvo oficialiai pristatytas naujuoju „Barcelona“ treneriu ir nepailsdamas dalijo interviu.

Kalbėdamas su oficialia „Barcelona“ klubo televizija Šaras dar kartą pakartojo tai, ką buvo ne kartą sakęs – palikti gimtąjį Kauną ir mylimą „Žalgirį“ jam buvo labai sunku.

„Visada sunku palikti vietą, kurioje jauteisi laimingas septynerius metus. Myliu savo miestą ir „Žalgirį“, kuris buvo mano pirmoji meilė ir numeris vienas. Komanda, kurios žaidimą stebėdavau dar būdamas šešerių. Visgi atėjo laikas permainoms. Reikėjo išnaudoti progą, kurią gavau. Manau, žmonės mane supranta. Nusprendžiau priimti šį iššūkį, nes jis man tikrai įdomus“, – atviravo treneris.

Panašu, kad „Barcelona“ ir Šaro sąjunga visada buvo tik laiko klausimas.

„Tai buvo mano pirmas didis klubas. Buvau jaunas ir man patiko tiek miestas, tiek krepšinis, tiek klubas čia. Dabar gavau galimybę sugrįžti ir dirbti su aukščiausio lygio krepšininkais didžiausiame klube pasaulyje“, – apie savo pasirinkimą kalbėjo kaunietis.

fcbarcelona.cat nuotr./Šarūnas Jasikevičius
fcbarcelona.cat nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Šaras neslėpė, kad jo vadovaujama komanda stengsis siekti aukščiausių tikslų jau nuo pirmosios darbo dienos.

„Visada stengiuosi išspausti maksimumą pirmiausia iš savęs, po to iš savo štabo ir krepšininkų. Kiekvieni metai yra iššūkis ir nauja istorija, bet aš esu tam pasirengęs. Pirmiausia norėčiau sukurti gerą ir teisingą darbinę atmosferą. Bus nauja sistema, naujos idėjos, reikės šiek tiek laiko suprasti vieniems kitus“, – kalbėjo naujasis „Barcos“ strategas.

fcbarcelona.cat nuotr./Šarūnas Jasikevičius
fcbarcelona.cat nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Naujojoje komandoje Š.Jasikevičius sutiks ne vieną pažįstamą veidą, su kuriuo buvo susidūręs ir krepšinio aikštelėje.

„Gana įprasta situacija, kokią jau esu turėjęs ir Kaune. Vienais metais tu žaidi su vaikinais, o kitais – jau dirbi treneriu. Labai svarbu, jog vyrai suprastų, kad aš dabar einu kitu keliu. Visgi nepaisant to, kad dabar esu treneris, už aikštės mes išliksime lygiai tokiais pačiais draugais kaip ir anksčiau“, – tikino treneris.

Paprašytas nupasakoti, koks yra treneris Jasikevičius, Šaras ne akimirkos nedvejojo: „Koks buvau aikštelėje, toks esu ir būdamas treneris. Esu žmogus, kurį pakeisti sunku. Kita vertus, dabar atsakomybė yra dar didesnė, privalau galvoti apie kur kas daugiau dalykų, bet tai man patinka. Aš tam esu pasiruošęs“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius