Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 07 13

Šarūnas Jasikevičius paaiškino, kodėl pasirinko „Žalgirį“, o ne „Barcelona“

Barselonoje viešintis Šarūnas Jasikevičius davė interviu „El Mundo Deportivo“ leidiniui, kuriame paaiškino, kodėl dar vienam sezonui liko Kauno „Žalgiryje“.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Viskas labai paprasta. Tiesiog, Kauno „Žalgiris“ pateikė daug geresnį pasiūlymą. Tai keista, bet taip yra“, – atviravo Šarūnas Jasikevičius.

24sek jau skelbė, kad „Žalgiris“ treneriui pasiūlė apie 500 tūkstančių eurų atlygį per sezoną. Š.Jasikevičius tapo visų laikų geriausiai apmokamu „Žalgirio“ treneriu. Gali būti, kad tai apskritai Lietuvoje rekordinė suma žmogui, treniruojančiam komandą.

„Aš esu labai laimingas Kaune. Aš čia puikiai sutariu su klubo vadovais, žaidėjais ir tiesiog miesto žmonėmis. Jie man leidžia dirbti savo darbą. Visada sakiau, kad paliksiu Kauną tik tada, kai sulauksiu daug geresnio pasiūlymo. Kitaip tai neturi prasmės“, – kalbėjo Š.Jasikevičius.

Buvęs krepšininkas taip pat negailėjo kritikos žiniasklaidai ir teigė, kad derybos su „Barcelona“ buvo labai trumpos: „Nebuvo tiek susitikimų, kiek išrado žurnalistai. Barselonos klubas greitai suprato, kad aš turiu daug geresnių pasiūlymų. Tiesą sakant, jų pasiūlymas buvo blogiausias.“

Š.Jasikevičius pripažino, kad turėjo dar „daug pelningesnių“ pasiūlymų nei „Žalgirio“, tačiau jų atsisakė.

Tiesą sakant, „Barcelona“ pasiūlymas buvo blogiausias.

Šaras apgailestauja, kad šią vasarą komandą paliko svarbūs žaidėjai, tačiau tikisi, kad nauji žaidėjai greitai pasijus kaip namuose: „Mes turime ne gerą, bet fantastišką atmosferą komandoje.“

Kauno „Žalgirio“ treneris taip pat atskleidė, ką galvoja apie FIBA langus ir žaidėjus, kurie turės spręsti, kur žaisti – klube ar rinktinėje.

„Jie pasirašė sutartį su klubu. Niekas jiems nerems šautuvo į galvą, bet manau, kad jie yra atsidavę „Žalgiriui“. Eurolygos klubai nusprendė, kad žaidėjai turi žaisti su savo klubais“, – griežtai kalbėjo Š.Jasikevičius.

Š.Jasikevičius Katalonijoje dirba vaikų stovykloje, kurioje treniruojasi ir jo penkiametis sūnus Šarūnas.

Kauno ekipos treneris taip pat atskleidė, kad kitą savaitę Graikijoje sumainys aukso žiedus su mylimąja ir dviejų vaikų motina Anna Douka.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius