Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 03 23

Stebuklus su „Lietkabeliu“ kuriantis amerikietis: „Jaučiu visišką pasitikėjimą“

Rezultatas lygus, o „Kalnapilio“ arena sėdi lyg ant adatų. Kamuolį į rankas tuomet ima amerikietis Jamelas Morrisas, drąsiai bumsi jį iki paskutinių sekundžių, žengia žingsnelį į dešinę ir paleidžia tritaškį kaire ranka.
Jamelas Morrisas
Jamelas Morrisas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Kamuolys skrodžia tinklelį, o visas Panevėžys išgirsta, kad „7bet-Lietkabelis“ švenčia dar vieną pergalę.

Istorija pasikartojo jau du kartus. J.Morrisas šaltakraujiškai išplėšė dar vieną pergalę „Lietkabeliui“, kuris Europos taurėje savo laimėjimų seriją pratęsė iki šešių iš eilės.

Nuo įkaitusių panevėžiečių atakų trečiadienį „Kalnapilio“ arenoje krito ir praėjusio sezono finalininkė Bursos „Frutti Extra“ ekipa – 88:85.

„Tai turbūt daugiausiai pergalingų metimų, kiek esu pataikęs viename sezone“, – kuklinosi rungtynių didvyris J.Morrisas.

Į varžovų krepšį jis iš viso įmetė 21 tašką, pataikė 4 tritaškius iš 6 ir išdalino 7 rezultatyvius perdavimus.

„Esu tiesiog dėkingas, kad turiu trenerius, komandos draugus, kurie tiki manimi tokiose situacijose. Kartais treneriai paprašo minutės pertraukėlės ir nubraižo derinį, bet iš trenerio N.Čanako jaučiu visišką pasitikėjimą imtis iniciatyvos. Esu dėkingas dėl to“, – tęsė amerikietis.

Sezoną Europoje 4-7 pradėję panevėžiečiai pastaruoju metu taip įsibėgėjo, kad po šeštos pergalės iš eilės dalinasi 3-4 vietas A grupėje.

Po Gedimino Oreliko sugrįžimo ir Nikola Popovičiaus atvykimo siautėti pradėjęs „Lietkabelis“ yra labai arti to, kad Europos taurės atkrintamosiose turėtų namų aikštelės pranašumą.

„Manau, kad žaidėme gerai. Pirmoje rungtynių pusėje varžovai buvo labai agresyvūs, stengėsi mus įveikti jėga. Antroje pusėje prie to prisitaikėme ir atsakėme tuo pačiu. Tai buvo labai svarbu ir tai padėjo mums laimėti“, – pabrėžė J.Morrisas.

Skaičiuojant visus turnyrus „Lietkabelio“ pergalių serija yra dar ilgesnė – 7 pergalės iš eilės. Pratęsti ją panevėžiečiai bandys ir šį savaitgalį – itin svarbiose Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) rungtynėse su šalies čempionais Vilniaus „Ryto“ krepšininkais.

„Palaikymas tribūnose buvo nuostabus. Jūs – didžiausi šios pergalės kalviai. Norėčiau, kad tokį palaikymą turėtume kiekvienose rungtynėse. Šeštadienį mūsų laukia dar vienos itin svarbios rungtynės, tikiuosi ir tada turėsime tokį užnugarį“, – mirktelėjo „Lietkabelio“ lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius