Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 01 03 /20:31

Chaosas Vilniaus oro uoste: Ballų šeima brovėsi į „linksmybių autobusą“

Prienų-Birštono „Vytauto“ klubo direktorius Vilius Vaitkevičius dar likus pusantros valandos iki numatyto Ballų pasirodymo Vilniaus oro uoste trypčiojo atvykimo salėje. Jaunas 25-erių vadovas nekantravo ne be reikalo – į Lietuvą atvyko sensacingoji JAV šeimynėlė. Broliai LiAngelo ir LaMello Ballai su didžiule palyda trečiadienio vakarą atskrido į Vilnių. 19-metį ir 16-metį sūnus lydėjo garsusis tėtušis LaVaras Ballas. Vos tik visi jie žengė pro laukiamosios salės duris, oro uoste prasidėjo tikras chaosas.
Garsioji Ballų šeimyna atvyko į Lietuvą
LaVaras Ballas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Dėl vėlavusio jungiamojo skrydžio iš Lenkijos Ballai į Lietuvą atvyko valanda vėliau, nei buvo planuota.

Lėktuvas nusileido 19 val. 22 min., bet pati šeimynėlė su daiktų manta pravėrė Vilniaus oro uosto atvykimo salės vartus po gero pusvalandžio.

Sutikimui užsakytas muzikantas Jurgis Didžiulis jau baigė išsikvėpti savo nuotaikingais gitaros ritmais linksminęs susirinkusiuosius, kol galiausiai pro duris įžengė LaVaras Ballas.

VIDEO: Į Vilnių atvykęs LaVaras Ballas: „Lietuva pasirinko mus“

Oro uoste prasidėjo tikras chaosas. Nors buvo planuotas 5 minučių trukmės interviu ir atvykėliams paruošas platesnis praėjimas, L.Ballas nė nestabtelėjęs pradėjo brautis tiesiai pro operatorių ir fotografų būrį išėjimo link.

„Aš nesusižeisiu. Aš per storas, kad susižeisčiau!“ – šmaikštavo LaVaras.

Tėtušis kažką vis nuotaikingai šūkavo, o iš paskos jo sekė kiek pavargę broliai LaMelo ir LiAngelo. Išskyrus keletą leptelėjimų, jie su žiniasklaida nebendravo ir sulindo į „linksmybių autobusą“, kuris laukė visos gausios Ballų delegacijos prie Vilniaus oro uosto.

„Aš labai laimingas čia būdamas! Maniau, kad čia bus šalta, bet visai ne – aš labai karštas! Pradedame naują etapą!

Kodėl pasirinkome Lietuvą? Tai Lietuva pasirinko mus! Kaip jums tai? – mėgavosi dėmesiu L.Ballas. – Kokie mano lūkesčiai? Tikiuosi, kad mano sūnūs mėgausis krepšiniu.

Ką mes čia veiksime? Žaisime krepšinį, valgysime ir miegosime. Mums tik tiek tereikia!“

Jis pridūrė, kad su treneriu Virginijumi Šeškumi dar nekalbėjo.

Dar prieš įlipant į autobusą, ant kurio degė užrašas „Party bus“, L.Ballą sugebėjo susistabdyti Prienų-Birštono klubo sporto direktorius Vilius Vaitkevičius, spėjęs pavaišinti svečią „Vytauto“ mineraliniu vandeniu ir įteikęs klubo marškinėlius.

Iškart iš oro uosto Ballams buvo paruoštas transportas į Birštoną, kur jie apsistos „Vytautas Mineral SPA“.

Paskui Ballus į Lietuvą atsekė ir JAV žiniasklaidos gigantai, tokie kaip ESPN, prieš pat Ballų nusileidimą kamantinėję „Vytauto“ vadovus. Jau prieš tai Lietuvoje viešėjo „New York Times“ žurnalistai, o oro uoste Ballus sutiko didžiulis Lietuvos žiniasklaidos būrys.

Nors NBA žaidžia kol kas vienintelis Ballas – antrasis NBA naujokų biržos šaukimas Lonzo, dėl savo ilgo liežuvio ir garsių pareiškimų pagarsėjęs tėtis LaVaras išpopuliarino savo šeimą taip, kad net įkūrė prekinį ženklą „Big Baller Brand“.

Dabar Ballus seka milijonai žmonių visame pasaulyje.

Penktadienį „Vytauto“ klubas organizuoja dar vieną spaudos konferenciją, kurioje su žiniasklaida bendraus broliai Ballai. Tądien vyks pirmoji Ballų treniruotė su Prienų-Birštono ekipos žaidėjais. Ketvirtadienį jaunuoliai turės laisvadienį – galės atsipūsti po ilgo skrydžio.

Artimiausias rungtynes prieniškiai žais sausio 6-ąją Vilniuje su „Lietuvos rytu“, tačiau jose amerikiečiai dar neturėtų rungtyniauti.

Jie kol kas nenusprendė, ar vyks kartu su „Vytautu“ į sostinę, bet 24sek žiniomis, didelė tikimybė, jog Ballai bus ant prieniškių atsarginių suolo.

VIDEO: Prieniškiai laukia brolių Ballų ir siūlo laisvalaikį leisti picerijoje arba bažnyčioje

Tikimasi, kad aikštėje Ballai debiutuos sausio 9-ąją, kai „Vytautas“ Baltijos krepšinio lygoje (BBL) namie priims Minsko „Cmoki“ klubą.

LaMelo ir LiAngelo Ballai su „Vytautu“ sudarė sutartį iki sezono pabaigos, bet su galimybe ją nutraukti po pirmojo mėnesio.

Vos tik sandoris buvo pasiektas oficialiai, krepšinio bendruomenės žmonės smarkiai abejojo, kad Ballai iš viso pasirodys Lietuvoje. Tačiau didžioji sensacija įvyko – broliai jau Lietuvoje.

VIDEO: Broliai Ballai atvyksta į Lietuvą: ką būtina žinoti?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius