Tiesiogiai

Kandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turoKandidatų spaudos konferencijos po pirmo Prezidento rinkimų turo

2015 09 17

Vassilis Spanoulis daugiau nebežais Graikijos rinktinėje

Graikijos rinktinės lyderis atsisveikina su nacionaline komanda. Po paskutiniųjų Europos čempionato rungtynių su Latvija Pirėjo „Olympiakos“ atstovas pranešė apie karjeros pabaigą.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Graikai iškovojo kelialapį į olimpinių žaidynių atranką, bet Rio de Žaneiro olimpiados 33 metų 193 cm ūgio gynėjo planuose nebėra.

„Baigiu karjerą rinktinėje. Buvo ir gerų, ir blogų akimirkų. Rinktinėje pradėjau žaisti būdamas septyniolikos. Atėjo laikas sustoti. Tai yra tinkamas metas pasitraukti, nes ateina naujoji karta. Didžiuojuosi, kad galėjau žaisti Graikijos rinktinėje. Nėra jokio nusivylimo – juk su graikais šiemet pasiekėme minimalų iškeltą tikslą“, – po paskutiniųjų savo karjeros rungtynių rinktinėje sakė V.Spanoulis.

V.Spanoulis su rinktine atsisveikino pelnydamas 16 taškų ir atlikdamas 4 rezultatyvius perdavimus. Graikai nugalėjo latvius 97:90.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius