Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2021 06 09

Viena žvaigžde mažiau – N.Mirotičius nepadės Ispanijos rinktinei Tokijuje

Viena ryškiausių Ispanijos krepšinio žvaigždžių Nikola Mirotičius greičiausiai nepadės savo rinktinei Tokijo olimpinėse žaidynėse, praneša Ispanijos žiniasklaida.
Nikola Mirotičius
Nikola Mirotičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„AS“ teigimu, 30-metis puolėjas yra linkęs daugiau dėmesio skirti savo šeimai. Teigiama, kad N.Mirotičiaus nuomonę dar gali pakeisti komandos draugas Barselonoje Pau Gasolis, bet tai – mažai tikėtina, nes N.Mirotičius sprendimą jau greičiausiai priėmė.

Juodkalnijoje gimęs ir augęs puolėjas Ispanijos rinktinėje yra žaidęs tik dviejuose turnyruose – 2015 m. Europos čempionate, kuriame laimėjo auksą, ir 2016 m. Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse, kuriose pasipuošė bronza.

Ispanijos rinktinė Tokijuje gali neturėti ir kitos žvaigždės Ricky Rubio. 2019 m. pasaulio čempionato naudingiausias žaidėjas duodamas interviu „The Athletic“ pažymėjo, kad svarsto daugiau laiko praleisti su šeima vietoje žaidimo nacionalinėje komandoje.

Į Tokiją veikiausiai nevyks ir kitas natūralizuotas žaidėjas Serge'as Ibaka – „Los Angeles Clippers“ aukštaūgis, rinktinėje nežaidęs nuo 2014 metų, greičiausiai taip pat rinksis poilsį.

Pasaulio čempionė Ispanijos rinktinė Tokijuje žais C grupėje, kurioje jos varžovėmis bus planetos vicečempionė Argentina, šeimininkė Japonija ir olimpinio atrankos turnyro Kaune nugalėtoja, kuria gali tapti ir Lietuvos rinktinė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius