Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 07 14

„Wolves“ ir „CBet“ sužinojo varžovus FIBA Europos taurės atrankoje

Ketvirtadienio popietę Miunchene buvo traukiami FIBA Europos taurės burtai. Po jų tapo aiškūs pirmieji Jonavos „CBet“ ir „Wolves“ klubo žingsniai šio turnyro atrankoje.
Rimas Kurtinaitis
Rimas Kurtinaitis / K.Kavolėlio/KKF nuotr.

Gedimino Žiemelio įkurtas, kol kas Alytuje žaisiantis „Wolves“ klubas pirmajame atrankos etape susitiks su Salonikų „Aris“ ekipa.

Jei pavyktų įveikti šį varžovą, vėliau lauktų Samokovo „Riski Sportist“ iš Bulgarijos. Finale tarp galimų varžovų – „Kataja“ iš Suomijos ir Haifos „Hapoel“.

Tuo tarpu Jonavos ekipos kelionė prasidės akistata su Krajovos SCMU iš Rumunijos. Jei pavyktų švęsti pergalę, tuomet Virginijaus Šeškaus ekipos varžovais taptų Austrijos krepšininkai iš Kepfenbergo „Bulls“.

Finale LKL debiutiniame sezone sužibusi komanda gali susitikti su Talino „Kalev“, Zagrebo „Cedevita“ iš Kroatijos arba Prištinos „Sigal“ iš Kosovo.

Atrankos turnyrai bus surengti rugsėjo 27-30 dienomis. Dabar visi atrankų klubai gali teikti paraiškas su noru suorganizuoti turnyrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius