-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 24

„Žalgiris“ vilioja Prancūzijoje spindėjusį amerikietį

Blogiausią visų laikų sezoną baiginėjantis Kauno „Žalgiris“ dėlioja brėžinius kitam sezonui. Kaip praneša „krepsinis.net“ portalo žurnalistas Algimantas Bružas, Kazio Maksvyčio ekipa veda derybas su amerikiečiu Kyle'u Allmanu, kuris šį sezoną spindėjo Prancūzijoje.

24 metų 191 cm ūgio gynėjas Kyle'as Allmanas šį sezoną rungtyniavo Paryžiaus „Paris Basketball“ ekipoje, su kuria reguliarųjį sezoną Prancūzijoje užbaigė 15-oje vietoje ir vos neiškrito į žemesnį divizioną.

K.Allmanas fiksavo 15 taškų (54 proc. dvit., 37 proc. trit.), 3,8 atkovoto kamuolio, 4,6 rezultatyvaus perdavimo ir 15 naudingumo balų statistiką per vidutiniškai 32 minutes ant parketo.

„Krepsinis.net“ žurnalistas Algimantas Bružas prideda, jog šį sezoną krepšininkas uždirbo 180 tūkst. eurų, o kurį laiką informaciją apie K.Allmaną rinkęs „Žalgiris“ pradėjo ir derybų procesą.

Tiesa, krepšininku domisi ir daugiau Eurolygos klubų, o ir pats apie NBA svajojantis K.Allmanas veikiausiai į stipriausią planetos lygą bandys prasimušti per NBA Vasaros lygą.

Tai buvo trečiasis įžaidėjo ir atakuojančio gynėjo pozicijose galinčio rungtyniauti K.Allmano sezonas Europoje. Karjerą Senajame žemyne jis pradėjo Graikijos klube Lavrio „GS Lavrio“, o praėjusiame sezone rungtyniavo Rygos VEF.

„Žalgirio“ taikinio potencialu galėjo įsitikinti Vilniaus „Rytas“, kai per dvejas FIBA Čempionų lygos rungtynes K.Allmanas atseikėjo 40 taškų, 18 rezultatyvių perdavimų ir 44 efektyvumo balus.

VIDEO: PIKENROLAS: L.Kleiza ir J.Mačiulis – smūgis Šarui, „Žalgirio“ krachas ir naktiniai žaidėjų nuotykiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius