Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 24

Pagal sirgalių norus buriamoje komandoje dirbs Darius Maskoliūnas, nori Dovydo Rediko

Antroje pagal pajėgumą Lietuvos krepšinio lygoje NKL buriama komanda, prie kurios valdymo prisidės sirgaliai. Joje trenerio Nerijaus Zabarausko konsultantu dirbs Darius Maskoliūnas, o klubo-projekto vadovas Rolandas Skaisgirys į komandą norėtų pasikviesti Dovydą Rediką.
Dovydas Redikas
Dovydas Redikas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Šakiuose žaisiančios NKL komandos pavadinimą, spalvas dvi artimiausias savaites rinks sirgaliai. Prieš kiekvieną mačą jie rinks ir starto penketą. Treneris turės įsiklausyti į aistruolių patarimus.

„Nepatiko, – paklaustas apie Vladimiro Romanovo lapelių treneriams legendą  Kauno „Žalgiryje“ šmaikštavo D.Maskoliūnas. – Ten buvo kitokie lapeliai. Tikimės, kad tokio turinio lapelių žmonės mums nesiųs ir tokių pasiūlymų neteiks.“

Jis iškart perspėjo, kad neatitikimų tarp sirgalių ir žiūrovų nuomonės bus, bet „Lietuvos krepšinio fanų komanda“ tituluotame projekte aistruolių žodis bus labai svarbus.

R.Skaisgirys apie norus į komandą pasikviesti Dovydą Rediką: „Gal manęs užtenka? Gal dar išbėgsiu. Ne paslaptis, kad kalbamės su visais žaidėjais.“

Projekto iniciatorius R.Skaisgirys teigė, kad tokios komandos idėja brendo 10 metų.

Sirgaliai internete, pavyzdžiui, galės rinktis, kurį iš trijų legionierių pakviesti į Šakių komandą.

Aistruoliai galės matyti žaidėjų atranką ir patarti N.Zabarauskui, kurie krepšininkai verti būti dvyliktuke.

Galimybę patekti į komandą turi tiek profesionalūs, tiek dar mažai pažįstami krepšininkai. Paklaustas, ar realybės šou komandoje vietos atsirastų skandalingiems žaidėjams, pavyzdžiui, D.Redikui, R.Skaisgirys šmaikštavo.

„Gal manęs užtenka? Gal dar išbėgsiu, – juokėsi projekto inciatorius. – Ne paslaptis, kad kalbamės su visais žaidėjais.“

„Labai norėtume, kad jis būtų mūsų komandoje“, – antrino D.Maskoliūnas, kuris teigė tapsiąs jungiančiąja grandimi tarp sirgalių ir vyr. trenerio N.Zabarausko.

Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rolandas Skaisgirys
Luko Balandžio/Žmonės.lt nuotr./Rolandas Skaisgirys

R.Skaisgirys mano, kad išskirtinis projektas nesupykdys NKL vadovų ir kitų komandų, nors iš šalies tai ir gali priminti nedidelį cirką.

Jis tikisi, kad didesnis žiniasklaidos dėmesys tik padidins NKL populiarumą. Esą kur kas paprasčiau atsipirktų rėmėjų investicijos – jiems bus suteiktas reklamos plotas TV6 eteryje. Televizija planuoja fimuoti visas Šakių komandos namų ir išvykos rungtynes.

„Šito projekto esmė – komanda, geri rezultatai, pergalės ir kuo aukštesnė vieta. Bet kartu visi žiūrovai galės dalyvauti komandos veikloje“, – teigė R.Skaisgirys.

„Lietuvoje trenerių daugiau nei tų žmonių su kostiumais ant suoliuko. Jie turės unikalią galimybę reikšti savo nuomonę“, – sakė D.Maskoliūnas, kuriam realybės šou pagrindu statoma Šakių komanda bus tarpinė stotelė prieš tęsiant darbus rimtesniuose profesionalų klubuose.

Realybės šou keliasi į krepšinio aikštelę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius