Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 07

Antanas Kavaliauskas apie išsiskyrimą su „Lietuvos rytu“: „Ne aš buvau to iniciatorius“

Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubas antradienį įpylė žibalo į jau gęstantį Antano Kavaliausko persikėlimo į Kauno „Žalgirį“ laužą. „Kaip viskas buvo iš tiesų“ pavadintame tekste vilniečiai išdėstė savąją versiją, kaip kapitonas A.Kavaliauskas persikėlė į Kauną. Pats krepšininkas nebuvo linkęs atvirauti, tačiau galiausiai pasakė, kad išsiskyrimo iniciatorius buvo Vilniaus klubas.
Antanas Kavaliauskas
Antanas Kavaliauskas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Jeigu aš kažką pasakau, jie sako ne, mes sakėme taip. Tada aš sakau ne, buvo taip. Būtų vaikų žaidimai – man to nereikia“, – sprendimą nekomentuoti „Lietuvos ryto“ antradienio žinutės argumentavo A.Kavaliauskas.

„Žalgirio“ naujokas galiausiai pripažino, kad iš „Lietuvos ryto“ išvykti jis nenorėjo ir išsiskyrimo iniciatoriumi buvo ne jis, o klubas.

– Antanai, Vilniaus klubas pateikė savo versiją apie jūsų perėjimą į „Žalgirį“. Ar galite atskleisti, kaip viskas buvo jūsų akimis?

– Aš tiesiog nenoriu į tai veltis, nenoriu kažką sakyti ar nesakyti, pradėti tas nesąmones. Mano šeima, mano draugai žino, kas ir kaip vyko. Galiu tik tiek pasakyti.

– Klubas teigia, kad nesiūlė jums mažinti atlyginimo, o norėjo dviejų metų algą išmokėti per trejus metus. Siūlė ar nesiūlė?

– Taip taip, tas buvo (siūlymas susimažinti algą – aut. past.). Bet ten yra labai daug prirašyta ir daug neprirašyta. Kaip sakiau, nelabai noriu komentuoti tuos dalykus, neverta veltis, kas ką pasakė.

Jeigu aš kažką pasakau, jie sako ne, mes sakėme taip. Tada aš sakau ne, buvo taip. Būtų vaikų žaidimai – man to nereikia. Aš dabar atverčiau naują puslapį ir tiek.

– Tai tiksliai įvardyti, kiek mažinti atlyginimą siūlė klubas, negalite?

– Ne, nenoriu nieko komentuoti, nenoriu, kad būtų pučiamas burbulas. Tegul jie rašo, ką nori ir kaip nori. Tegul jie vaidina, kad buvo aukos. Aš nesivelsiu.

– „Lietuvos ryto“ pranešime rašoma, kad buvo rimti pasiūlymai jums keltis į Turkiją, į Kantu klubą. Ar tai tiesa?

– Nebuvo priimta jokių pasiūlymų – nei aš derėjausi su jais. Gal jie su agentu kažką kalbėjo. Bet aš niekur nenorėjau išvažiuoti, norėjau likti, bet taip išėjo.

– Tai kas buvo pagrindinis išsiskyrimo iniciatorius – klubas ar jūs?

– Traukiate iš manęs atsakymus. Tikrai nenoriu komentuoti, bet ne aš buvau iniciatorius, tikrai ne aš.

– Gal galėtumėte plačiau papasakoti apie bendravimą su treneriu Tomu Pačėsu? Ar viskas buvo gerai?

– Viskas buvo tvarkoje. Mes sutarėme, žaidžiau gerai, pakeičiau poziciją, viskas buvo gerai. Su T.Pačėsu aš jokių problemų neturėjau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius