TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 06

Ar Rokas Jokubaitis grįš į Kauną? „Tai būtų tobulas pasirinkimas“

Roko Jokubaičio ateitį „Barcelona“ klube apgaubė migla. 15min šaltiniai praneša apie Kauno „Žalgirio“ kvietimą grįžti, o PIKENROLO laidoje dalyvavę Linas Kleiza ir Robertas Javtokas neturėjo abejonių dėl šios sąjungos naudos visoms pusėms.

„Didžiausia Kauno „Žalgirio“ problema vasarą bus rasti Keenano Evanso pakeitimą“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza.

Tarp Eurolygos žvaigždžių įsirašęs K.Evansas jau dabar yra bene karščiausia prekė žaidėjų turguje, kuri sulaukės gausybės elitinių turnyro klubų susidomėjimo.

Lietuvos čempionai jau ėmė dairytis naujo atakų generolo, o akys krypsta į trečią sezoną Katalonijos sostinėje rungtyniaujantį 23-ejų metų 193 cm ūgio Roką Jokubaitį.

Prieš savaitę „Sportando“ žurnalistas Alessandro Luigi Maggi paskelbė, jog „Žalgiris“ yra favoritas įsigyti R.Jokubaitį, kuris turi dar metus galiojančią sutartį su „Barcelona“, o 15min šaltiniai patvirtino Kauno klubo norą susigrąžinti buvusį savo žaidėją, kuris Nemuno saloje rungtyniavo nuo 2017-ųjų iki 2021-ųjų metų.

Pagrindinis klausimas – ar R.Jokubaitis yra pasiruošęs perimti „Žalgirio“ pagrindinio įžaidėjo vadžias?

„Nežinau, ką galvoja pats Rokas, bet jam, kaip įžaidėjui, gauti pagrindinio atakų organizatoriaus vaidmenį „Žalgiryje“ būtų labai gerai dėl tobulėjimo ir kito šuolio į viršų. Žinoma, nuo to žymiai geriau būtų ir Lietuvos rinktinei, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Linas Kleiza. – Kitose Eurolygos komandose R.Jokubaitis būtų antras-trečias įžaidėjas – ar pas Šarą, ar kitame klube. Matome, kad panašiai yra ir Barselonoje, kurioje prie jo yra surinkti taškų darytojai. „Žalgiris“ turi vieną tikrą taškų rinkėją – K.Evansą. Rokas yra kitoks žaidėjas. Manau, kad R.Jokubaičio grįžimas į „Žalgirį“ ir buvimas vienu iš komandos lyderių būtų geras žingsnis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius