Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 07 26 /15:28

Argentiniečiai davė pažadą – Lietuvos rinktinės rungtynės „kiauroje“ arenoje įvyks

Buenos Airių „Tecnopolis“ arenos stogas kiauras, bet „Trijų nacijų“ turnyro organizatoriai ramina. Turnyrą organizuojanti argentiniečių bendrovė išplatino žinią, kad liepos 26 ir 27 dienomis numatytos rungtynės įvyks, o neįvykusių Lietuvos ir Australijos rungtynių liapsusas nebepasikartos.
„Tecnopolio“ arena
„Tecnopolio“ arena / „Twitter“ nuotr.

Lietuvos ir Australijos mačas liepos 25-ąją neįvyko dėl Buenos Aires užklupusios liūties ir kiauro „Tecnopolis“ arenos stogo.

Rungtynių teisėjų teigimu, bent 3–4 arenos vietose pro stogą bėgo vanduo. Balutės ėmė kauptis prie baudų metimo linijos ir aikštės vidurio.

Arenos personalas bandė gelbėti rungtynes pašalindamas nuo parketo reklamas. Tai kiek taisė situaciją, tačiau žaisti vis tiek buvo pernelyg rizikinga.

„Arenos valdytojai užtikrino, kad ištaisys nepatogumus ir rungtynės liepos 26 ir 27 dienomis įvyks“, – skelbia argentiniečiai.

Lietuvos rinktinės mačas su australais tebuvo įžanga į „Trijų nacijų“ turnyrą. Stebėti pirmųjų rungtynių susirinko tik saujelė žmonių, daugiausia – iš apylinkių suvažiavę Argentinos lietuviai.

„Twitter“ nuotr./Argentinos lietuviai
„Twitter“ nuotr./Argentinos lietuviai

Lietuvių dvikova su australais Argentinoje nebuvo reklamuoja.

Organizatoriai masino žmones rinktis į liepos 26 d. susitikimą tarp Argentinos ir Australijos bei liepos 27-osios Argentinos ir Lietuvos dvikovą.

„Facebook“ nuotr./„Trijų nacijų“ turnyras
„Facebook“ nuotr./„Trijų nacijų“ turnyras

Argentinos žiniasklaida nerimauja, kad liūtis neketina trauktis iš Buenos Airių, o sutaisyti stogą gali būti ne taip jau paprasta. Jie neatmeta galimybės, kad rungtynės neįvyks. Kita vertus, dabar prognozuojama, kad lietus baigsis ir kiauro „Tecnopolis“ arenos stogo laukia ramesnės dienos.

„Šita arena kiaura“, – piktinosi lietuvių treneris Jonas Kazlauskas.

Lietuvių dvikova su argentiniečiais numatyta naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį 3 val. Lietuvos laiku. Kiek realu, kad susitikimas įvyks, paaiškės po liepos 26-osios vakaro įvykių – per 24 valandas „Tecnopolis“ turės pasiruošti Argentinos ir Australijos mūšiui.

„Twitter“ nuotr./„Tecnopolio“ arena
„Twitter“ nuotr./„Tecnopolio“ arena

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius