Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 05

Augustas Marčiulionis jungiasi prie pagrindinės „Ryto“ komandos

Augustas Marčiulionis, vienas iš Vilniaus „Perlo“ ir „Ryto“ aštuoniolikmečių komandos lyderių, jungiasi prie pagrindinės „Ryto“ komandos. Jis jau dalyvaus penktadienį vyksiančioje komandos treniruotėje. Žaidėjas turės dvigubą LKL ir NKL licenciją. 
Augustas Marčiulionis
Augustas Marčiulionis / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Komandoje turime traumuotų krepšininkų, todėl pildome pagrindinės komandos sudėtį mūsų jaunaisiais žaidėjais. Augustas savo žaidimu NKL pirmenybėse ir Eurolygos jaunimo atrankos turnyre įrodė, kad jau yra pasirengęs praverti ir LKL duris.

Treniruotės su pagrindinės komandos žaidėjais jam bus puiki patirtis ir paskata dar didesniais žingsniais žengti į priekį. O aš tikiuosi, kad labai greitai įvyks ir oficialus jo debiutas LKL čempionate“, – sako „Ryto“ direktorius Rolandas Jarutis.

Septyniolikmetis 1,92 m ūgio A. Marčiulionis NKL pirmenybėse per rungtynes vidutiniškai pelno po 15,4 taško, atlieka po 5,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovoja po 3,6 kamuolio ir renka po kiek daugiau nei 17 naudingumo balų.

Eurolygos jaunimo atrankos turnyre jo statistika buvo dar geresnė: 18,3 taško, 6,5 rezultatyvaus perdavimo, 3,8 atkovoto kamuolio ir 23,5 naudingumo balų per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius