Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 18

Baisią tragediją išgyvenusio krepšininko kelias veda į Lietuvą

Į Pasvalį atkeliauja „Warriors“ aprangą vilkėjęs ir Italijoje tarp geriausių buvęs aukštaūgis. Tokiomis antraštėmis Lietuvoje buvo pranešta žinia apie naująjį „Pieno žvaigždžių“ pirkinį Emmanuelį Omogbo. Yra ir dar viena, labai skaudi priežastis, dėl kurios krepšinio gerbėjai greitai įsimins iš Nigerijos kilusį krepšininką.
Emmanuelis Omogbo
Emmanuelis Omogbo / victorialibertas.it nuotr.

Baltus sportinius batelius krepšininkas išpaišo juodu markeriu – tai užrašai, primenantys baisią tragediją. RIP mama, RIP tėti, RIP Anna ir RIP Israel. Prie jų vardų ir data 2016 01 19.

Prieš daugiau nei dvejus metus Merilende užaugęs krepšininkas neteko brangiausių savo žmonių. Per gaisrą savo namuose sudegė tėtis, mama ir sesers dukrelės – 2 metukų dvynukės Anna ir Israel.

Durango Herald nuotr./E.Omogbo bateliai
Durango Herald nuotr./E.Omogbo bateliai

„Tai yra mano keturi angelai, saugantys mane visada“, – visada pabrėžia E.Omogbo.

Buvo 5 valandos ryto, kai krepšininką, tuomet žaidusį Kolorado universitete, pažadino skaudžiausias gyvenimo skambutis. Jis išgirdo, kad jo šeimą pasiglemžė gaisras. Krepšininkas nežino, kas sukėlė gaisrą. Nežino iki šiol ir sako, kad nenori žinoti.

„Laikas bėga greitai, bet meilė, kurią jiems jaučiu, niekada neišblės“, – teigia aukštaūgis.

Dabar šis krepšininkas atvyksta į Pasvalį. Savo profesionalią karjerą jis pradėjo tik praėjusiais metais. Baigęs universitetą, atvyko į Europą ir Italijoje buvo tarp geriausių. Išsiskyrė jis savo gynybiniais rodikliais. Pagal perimtus kamuolius (vid. 1,7) atletiškasis puolėjas buvo antras lygoje, o pagal atkovotus kamuolius (vid. 8,9) – trečias.

Šią vasarą E. Omogbo žaidė NBA Vasaros lygoje, kur atstovavo „Golden State Warriors“ komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius